Labākais joks par īpašuma sadalīšanu. Nākamnedēļ balvā biļetes uz izrādi "Tētis"

LABĀKAIS JOKS: Mamma ar dēlu (4,5 g.) nopirkuši zivtiņu un akvāriju, nes tos mājās. Kaut arī izvēle notika kopā, mamma tomēr uzstāj, ka tā ir viņas zivtiņa, jo sen jau tādu vēļējusies. No sākuma dēlēns protestē, sakot, ka tā ir tikai viņa zivtiņa, bet pēc kāda brīža paziņo: "Nu, labi! Tavs lai ir akvārijs un grunts, bet man zivtiņa".

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Daiga Šķerberga ar joku Godīgs īpašuma sadalījums. Balvā grāmatiņas -

Džons  Grejs "Marss un Venera sāk dzīvi no jauna: kā veidot jaunas attiecības pēc mīlestības zaudējuma" (apgāds Jumava), Guna Vītoliņa "Bērnu grims ballītēm un karnevāliem" (apgāds Jumava), Deivids  Frolijs  "No debesu upes. Vēdiskās zināšanas mūsu laikmetā" (apgāds Lietussdārzs).

Nākamnedēļ balvā divas biļetes uz izrādi "Tētis" februārī (datums pēc izvēles).

 

Reklāma
Reklāma

Komēdija  - izrāde „Tētis”  Jaunajā gadā -  Jaunajā zālē!
Asprātīgais un sirsnīgais stāsts par vīrieša būtību, attiecībām un jūtām, kad viņš gatavojas un kļūst par tēvu, jaunajā sezonā būs skatāms Kinoteātra " Rīga" Jaunajā zālē. "Tētis", kopā ar skatītāju ģimeni izdzīvos visu sajūtu, pārdomu un pārdzīvojumu spektru, sākot no laimīgas laulības dzīves, bērna ieņemšanas, dzemdībām un beidzot ar bērna kā pilntiesīga ģimenes locekļa apzināšanos. Izrāde ļauj skatītājam iejusties lugas varoņa ādā, smieties līdz asarām un pārdomāt cilvēka dzīvē svarīgāko posmu - bērna ienākšanu pasaulē.
Tuvākās izrādes 26. janvārī un 15. februārī.
Izrādes citviet Latvijā - www.izradetetis.lv

 

IESŪTĪT JOKU.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 21.01.2011. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!