Pastāsti savu stāstu citiem! Jauniešu projekts "Let me be!" Ģertrūdes ielas teātrī

Ja esi jaunietis vecumā no 15 līdz 17 gadiem un Tev ir stāsts, kuru gribētu pastāstīt citiem. Ja vēlies iepazīties ar saviem vienaudžiem, kuri, izrādās, nāk no dažādām kultūras vidēm, un diskutēt par, jūsuprāt, aktuālām tēmām. Un gala rezultātā, ja kopīga darbā esi gatavs būt viens no tiem, kurš veidos dokumentālu izrādi par savu dzīvi - piesakies jauniešu pašiniciatīvas projektam Let me be!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Piedaloties projektā Let me be!, caur radošu sevis pilnveidošanu un nodarbināšanu, Tu iepazīsi gan sevi, gan līdzās pastāvošo sociālo un kultūras daudzveidību. Savstarpējas domapmaiņas rezultātā ar citiem jauniešiem, Tev būs lieliska iespēja paplašināsi savu zināšanu loku un komunikācijas prasmes.


Lai kļūtu par vienu no projekta Let me be! dalībniekiem, Tev līdz 1. februārim jāatsūta stāsts par notikumu tavā dzīvē, kas ir bijis īpašs. Izstāsti, kāpēc Tev tas ir svarīgs un ko tas ir mainījis. 20 interesantāko darbu autorus aicināsim piedalīties izrādē.


Jauniešu projektu Let me be! veido biedrība TARBA sadarbībā ar Ģertrūdes ielas teātri. Projektu atbalsta Jauniešu iniciatīvas programma Jaunatne darbībā.  

Nodarbības notiks sākot februāri - divas reizes nedēļā, Ģertrūdes ielas teātrī.
Pieteikuma anketas sūtīt uz e-pastu skola@git.lv
Jautājumu gadījumā zvanīt pa tālruni +371 26323985

Pieteikuma anketā jābūt:
1. PERSONAS DATI
Vārds, uzvārds    
E-pasts    
Tālrunis    
Dzimšanas gads, mēnesis, datums   
2. PRASMES UN INTERESES

3.    STĀSTS PAR NOTIKUMU TAVĀ DZĪVĒ

(kāpēc tas bijis svarīgs, ko tas ir mainījis)
Anketas sūtīšanas datums.

Reklāma
Reklāma

 

Pieteikuma anketas sūtīt uz e-pastu skola@git.lv