Truša gads Klasiskajām Zodiaka zīmēm

Ko jaunais — baltā Truša gads — sola katrai Zodiaka zīmei, stāsta sertificēts astrologs Kristaps Baņķis.

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

AUNS
Auns šogad būs viens no veiksminiekiem. Jāatzīst, ka pārmaiņas iekarsēs pat vēsākos zīmes pārstāvjus. Pārmaiņām bagāto notikumu virtenē izdosies pat nedaudz apjukt. Aktivitātes viļņi vēl vairāk uzplaiksnīs pēc dzimšanas dienas. Ar marta sākumu ne mazāk svarīgi ir “nesalaist visu dēlī”. Gada galvenā tēma būs pašizpausme un jaunu ceļu atklāšana. Auglīgs laiks darbībām, uzņēmējdarbības sākšanai, kā arī pēcnācēju radīšanai.


VĒRSIS
Vērsis gada otrajā pusē griezīs savu laimes un veiksmes ratu: kas atļauts Jupiteram – būs atļauts arī Vērsim! Gada sākums vēl paies kā pa miglu vai apjukuma mulsumā, bet jau dzimšanas dienas gaisotnē sajutīs jaunu enerģiju ieplūstam kaulos. Vērsim ir lielas iespējas pierādīt sevi medicīnas, garīgo jautājumu, izglītības un ārvalstu sfērās. Tomēr svarīgāk par visu būs atrast balansu ikdienas ritumā. No pienākumiem gan aizmukt nevarēs, bet tas jau, kā vienmēr, ir Vērša dzīves enkurs, lai justos vajadzīgs.


DVĪŅI
Viens no gada ieguvējiem, kam Truša cilpas nenojauks galvu, jo kārtīgi Dvīņi atrod daudz kopīga latvietim tik saprotamajā zigzagu meistarā. Lielprojekti un būtiskākās pārmaiņas labāk plānojamas gada pirmajā pusē, kas skaitās auglīgs laiks pērngad aizsāktajiem projektiem un pārmaiņām. Lai arī dzīves lielāki mērķi, pateicoties jaunajam Neptūna stāvoklim, būs pajukuši, savu zelta zivtiņu talantīgākie Dvīņi izmakšķerēs. Kopumā vēl viens gads, kas pārsteigumu bagāts paliks atmiņā uz mūžu.

VĒZIS

Daudz kas Vēzim atgādinās par aizvadīto gadu, uz kurieni un no kurienes vedīs nesaraujamas saites. Liela loma būs ģimenes dzīvei un spējai to savienot ar jauniem izaicinājumiem un dzīves situācijām. Ļoti būtiski ir saikne ar senčiem. Skaidrs, ka pārmaiņas būs un ne visas sākotnēji pieņemamas – pret dažām spirināsies pretī, sagādājot sev vien gadu pārvaldošā truša “spiras”. Tā teikt, spirināties par spiru tiesu. Daudzi Vēži gribēs pamainīt savu darbības profilu, apgūt jaunu arodu vai sēsties skolas/universitātes solā. Tālumā aizklejojušie meklēs ceļu mājup. Ne vēsts no treknākajiem gadiem. Izturam!

LAUVA
Iespēju gads personīgajā dzīvē un izraušanās gads sociālos panākumos. Lielāki ceļojumi un mēģinājumi apgūt jaunas zinības. Gada pirmais ceturksnis gan par lielo laimību var neliecināt, jo grūtības materiāls dabas jautājumos un infekciju saslimšanas var nopietno sagandēt omu. Tomēr bez glābšanas riņķa liktenis neatstās. Atpūtu plāno – gada pirmajā pusē. Darbus un panākumus – viducī un nogalē.


JAUNAVA
Gadam nebūs ne vainas, vien jārēķinās ar ierobežotajiem finansu un veselības resursiem. Stabilitāte panākama mierīgi un apcerīgi, skatoties uz globālām kataklizmām un pēc iespējas mazāk iesaistoties politiskās un sabiedriskās aktivitātēs. Pirmā roka ir savējiem, pēcāk to, kas paliek pāri krāj nebaltām dienām! Nopietna attieksme pret darbu beidzot sāks nest augļus, jo smagākais jau paliek aiz muguras. Slidenākais laiks ir janvāris un februāris, kad var parādīties hroniskas veselības un finanšu kaites.


SVARI
Gads visvairāk iepriecinās Svarus visbūtiskākajā jautājumā – partnerattiecībās. Izlēmības un neizlēmības cena gan būs dažāda, jo kādu arī partneri padricelēs, tomēr veiksme būs lielāka sabiedrotā. Ieteicams sakārtot arī darījuma attiecības, jo tapt pamanītam ir daudz lielākas nekā iepriekšējos gados. Gadā sākumā var pelnīti atpūsties, secīgi – ieplānot daudz jaunu tikšanās, lai gada beigās savu varēšanu pietaupītu tikai mīļotajam, mazāk – biznesam.

Reklāma
Reklāma


SKORPIONS
Daudz darba, pienākumu un pamaz atpūtas. Vislielākie pārsteigumi būs profesionālās darbības sfērā. Vajadzēs uzņemties atbildību arī par citiem vai arī pašam apdomāties slimības gultā... Piepūstiem vaigiem visu laiku strādāt ar nevajadzētu, pienākumiem jāmijas ar atpūtu, sabalansētu uzturu un veselīgu dzīvesveidu. Gada otrā pusē beidzot partneri steigsies palīgā un atpestīs, apprecēs, bildinās vai vienkārši paslavēs. Attiecības tiks pārbaudītas pēc patiesajām vērtībām, nevis ilūzijām. Mērenība un piesardzība ir galvenā gada devīze! Radīsies vēlme pārlikt atbildību uz citu pleciem, apmeklēt psihologu vai meklēt patiesību “kafijas biezumos”.


STRĒLNIEKS
Strēlnieks būs noķēris veiksmes pūķi aiz astes un atradīsies metru virs zemes. Romantiskā noskaņa un vieglums kā magnēts pievilks arī labklājību. Ne viens vien veiksmīgi izvilks kādu sev svarīgu loterijas biļeti. Vislielākie panākumi gaidāmi sabiedriskajā darbībā, kuru panākumu spozme var “aizmālēt acis”. Vecvecāki vai onkulis/tante palīdzēs tikt vēl tālāk. Veiksmīgā gada ietvaros ieteicams sakārtot nekustamo īpašumu jautājumus, jo turpmāko desmitgadi ar tiem būs vairāk neskaidrību nekā saprašanas. Noskatīsi vietiņu pie ūdeņiem. Ļoti ticama ir dzīvesvietas maiņa vai pat pārcelšanās uz citu valsti.


MEŽĀZIS
Mežāzis, kurš no atbildības nevairās, tiks pamatīgi iejūgts un nodarbināts. Tam sekos atzinība, ordeņi un goda raksti, vien sūrā maize kabatas nepildīs... Scenārijs numur divi: iztikšana būs, bet mērķu sasniegšanā sastapsies ar apgrūtinājumiem. Mežāzis nopietnāk attieksies pret tiem jautājumiem, par kuriem tikai iepriekš smīkņāja. Ļoti uzmanīgi jāizturas pret likuma normām un ceļa noteikumiem, kuru neievērošana tiks bargi sodīta. Mierinājumu meklēšana ar apreibinošām vielām, tiešām nepaliks bez sekām! Strīdi ar tuviniekiem vai par īpašumiem var novest pat līdz tiesu lietām. Tādā gadījumā – taisnība Mežāža pusē vairāk būs gada otrajā pusē.


ŪDENSVĪRS

Ļoti veiksmīgs gads. Jaunas iepazīšanās iepriecinās Ūdensvīra sirdi. Atradīsies intelektuāli domubiedri, ar kuriem kopā tiks pavadīti daudz jauku brīžu. Durvis plašāk pavērs arī pasaule – sagaidāmi burvīgi ceļojumi. Jauno iespaidu rezultātā var tikt pārtrauktas studijas vai uzsākts pilnīgi jauns virziens. Ļoti ieinteresēs valsts pārvalde un politika, būs jānododas daudziem rakstu darbiem un dokumentu kārtošanai. Kāda sabiedriska organizācija var izteikt vilinošu piedāvājumu, ar mērķi dalīties Ūdensvīra uzkrātajās zināšanās. Pats par sevi saprotams, ka daudz lietas atnāks pašas – neplānotas un pārsteigumu pilnas. Liela loma būs draugu atbalstam un piedāvājumiem, kā arī izdosies sastapt autoritātes, kuri nopietni ietekmēs uzskatus un vērtību sistēmu.

ZIVIS
Veiksmīgs gads teju visās Zivīm svarīgās sfērās. Līdz ar veselību un piepildītāku naudasmaku nāks arī padomi kā tērēties. Ieguldījumiem gan jābūt pārdomātiem, jo viens lieks solis un – atkal viss no jauna. Intīmā dzīve gan piedzīvos atturības uzplūdus dēļ partnera untumiem un nevarēšanām, varbūt tas arī būs par iemeslu paša vēlmei meklēt citus ceļus pie kārotā. Veiksmīgas iepazīšanās sagaidāmas gada otrajā pusē, tiesa, to pamatpazīme būs divdabība un vieglums, kas kādam laikam jau derēs...


Sīkāk par katru zīmi atsevišķi, par iespējām katram mēnesim dažādās dzīves sfērās un par individuālo numeroloģisko gada ritmu – www.horoskopi2011.lv

IZLASI ARĪ: Austrumu horoskops 2011. gadam.
Autors: Kristaps Baņķis, sertificēts astrologs