Austrumu horoskops 2011.gadam. Truša / kaķa gads — sievietes triumfs!

2011. gada 3. februārī pulksten 4:32 pēc Latvijas laika sākas Baltā Truša gads! Austrumu tautas uzskata, ka tieši Truša gads visā Dzīvnieku aplī ir tas laimīgākais... Stāsta sertificēts astrologs Kristaps Baņķis, www.astrologi.lv.

FOTO: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/

Truša gadssievietes triumfs
Lielākā nācija, kura izmanto Austrumu kalendāru, ķīnieši 2011. gadu uzskata par Truša gadu, japāņi un vjetnamieši par — Kaķa. Tā kā Austrumu leģendās Dzīvnieku aplī ir izcelts tieši Trusis, kurš ceļā uz imperatora pilī nogulēja savu pirmo vietu Dzīvnieku aplī un palika ceturtais, vairāk tiesību tikt pieminētam būtu tieši šim dzīvniekam.
Domāju, ka, atrodoties starp Tīģera un Pūķa gadu, tieši pēckrīzes periodā dabas dzīvnieks Trusis vairāk pateiks nekā brīvdomīgais mājdzīvnieks Kaķis.
Neskatoties uz atšķirīgajiem dzīvnieku tēliem, iezīmēs ir daudz kā kopīga: spēja mīksti piezemēties, ielīst visur, kur (ne)vajag un prasme ātri aizlavīties no jebkurām nepatikšanām.
Austrumu tautas uzskata, ka tieši Truša gads visā Dzīvnieku aplī ir tas laimīgākais...
Katrs gads gan ir citādāks, tamdēļ kā astrologs varu teikt, ka jaunajā gadā vissvarīgākais mēnesis ir janvāris — tādēļ, ka vēl Tīģera gads, un planētu savstarpējā mijiedarbība nekavē jaunus aizsākumus. Turpmākie mēneši līdz pat rudenim ir panākumu vai jebkuras situācijas nostabilizēšanai, “lāpīšanās laiks”, mājokļa un ģimenes lietu risināšanai.  
Truša gads ilgs līdz 2012. gada 23. janvārim, kad “stafeti” pārņems metāla/baltā Pūķa gads.

Plauks bizness, kas balstās uz draudzību un pazīšanos. Gads ir labvēlīgs intelektuāļiem, talantīgiem cilvēkiem, kuri darbojas mākslas lauciņā.

Trusis cilpotājs  
Dažas būtiskas iezīmes, kas piemīt Trusim un viņa pārvaldītajam gadam:
•    Truša zīme uzskatāma par pasīvu, skeptisku, sievišķas enerģijas uzlādētu.
•    Trusis skaitās realizētājs, kas neko pats nerada, bet īsteno aizsākto. Tomēr atšķirībā no vienas otras zīmes, ir reālists un ar visām četrām stāv uz zemes un prot ātri un labi skaitīt naudu.
•    Trusis ir ģimenes, miera un pēcnācēju simbols. Tauta vairosies!
•    Mīlas sakaros Trusim nepieciešams, lai partneris uzticētos, lai uz viņu varētu paļauties un būtu maigs. Maz ticams, ka Trusis dosies meklēt mīlas dēkas.
•    Dažkārt patīk patenkot, taču to dara taktiski un bez ļaunuma.
•    Viņam patīk uzņemt viesus, un mājās visur ir jaušama izsmalcināta gaume.
•    Visvairāk tiecas pēc ērtībām un drošības. Neko neuzsāk, kamēr nav visu pamatīgi apsvēris. Par šādu piesardzību cilvēki viņu apbrīno un uzticas.
•    Cilpotājam ir arī pa kādam savam noslēpumam, kas rāda, ka nemaz tik balts un pūkains zvēriņš nav. Ik pa laikam Trusim tīk izmantot to informāciju un noslēpumus, kurus citi viņam uzticējuši.
•    Tā kā pašam pietrūkst radošā gara, pakaļdarināšanā un ideju špikošanā Trusis ir nepārspējams...
•    Pateicoties labajām manierēm, ieguvis ļaužu uzticību, prot nemanāmi „dzīvot uz kakla”, izspiežot kā citronu, savu pielūdzēju enerģiju. Tāds maigi mīlīgs parazītiņš...
•    Lai arī ko tas maksātu, Trusis slēpj savus iekšējos sirdēstus. No ārpuses viss tīrs un smuks, bet iekšā var arī kapu vēji gaudot...
•    Tā pa īstam jau nemīl nevienu, jo nespēj līdz galam iedziļināties otrā.

Kas gaidāms Baltā Truša
2011. gadāģimenes lietās
Pēc Tīģera gada izraušanās, trakumiem un pārdzīvojumiem Truša gads ir kā miera oāze. Nebūs pārmēru lieli notikumi, kas tiek pietaupīti Pūķa gadam.
Gads ir labvēlīgs privātām attiecībām. Ķildu gadījumā saskaņa tiks panākta diplomātiskā mierizlīgumā.
Tieksme pēc komforta, miera un labsajūtas pārsteigs pat rūdītākos nemiera cēlājus.
Mierīgs gads, kad izdodas noregulēt attiecības starp tuviniekiem, sadziedēt iepriekšējo gadu rētas.
Tā kā Trusis ir sabiedrībai atvērts, tad draudzības saites sienamas tieši šajā gadā.
Sievietes paliks romantiskākas, piekāpīgākas.
Truša gads ir matriarhāta — sieviešu tiesību — uzplaukuma laiks.  
Daudz laika tiks ziedots mājas dzīvei un interjera jautājumiem.
Mazāk šķiršanos un mantas dalīšanu. Tiesa, iekšējais komforts būs vēl svarīgāks par ģimeni, tādēļ, lai arī attiecības netiks šķirtas, katrs staigās, kur labpatīkas...
Bērni, kuri dzims vasarā, būs laimīgi un mierīgi.
Mājokļa būvniecība.
Plauks bizness, kas balstās uz draudzību un pazīšanos. Gads ir labvēlīgs intelektuāļiem, talantīgiem cilvēkiem, kuri darbojas mākslas lauciņā.
IZLASI ARĪ: Truša gads klasiskajām Zodiaka zīmēm

Reklāma
Reklāma

Autors: Kristaps Baņķis, sertificēts astrologs