Nopērc kalendāru un ziedo Iļģuciema cietuma bērniem!

Lēdiju klubs ir izdevis Latvijā unikālu kalendāru, kura tapšanā iesaistītie retu auto īpašnieki, foto un dizaina mākslinieki, kā arī visi tehniskie nodrošinātāji veikuši darbu bez maksas. Visi no kalendāra pārdošanas iegūtie līdzekļi ir ziedojums Iļģuciema sieviešu cietuma bērniem. Kalendāru iespējams iegādāties, kontaktējoties ar sabiedrisko organizāciju Lēdiju klubs vai caur mājas lapu: www.ladiescircle.lv.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Lēdiju klubs jau pērn sarūpēja Iļģuciema sieviešu cietuma mazuļiem rotaļlietas un praktiskas lietas rotaļu istabai. Šogad vēlamies labdarības tradīciju turpināt un kalendārs bija lieliska ideja kā paplašināt mūsu kluba labdarības robežas. Tā Iļģuciema mazajiem Ziemassvētkos nogādājām Rīgas Piena kombināta dāvināto saldējumu un piena kokteiļus. Esam iecerējušas pavasarī bērniem arī leļļu teātra un Zoodārza apmeklējumu. Vajadzību cietuma mammām un bērniem ir daudz, bet pēc mūsu nesenā apmeklējuma ir skaidrs, ka visnepieciešamākās šobrīd ir praktiskas lietas, piem., mātes un bērnu nodaļā šobrīd pēc vannas, vai mainot pamperu, nav vietas, kur bērnu apģērbt, tāpēc ļoti nepieciešams ir stabils pārtinamais galds. Es ticu, ka ar jaunā kalendāra palīdzību ienesīsim prieku mazo ikdienā, kuri patlaban mīt Iļģuciema cietumā kopā ar savām mammām,” stāsta Ilze Jermacāne, Lēdiju klubs LCL vadītāja.

Par Lēdijas un auto
Projektā ar savu darbu iesaistījušies automašīnu saimnieki un draugi: Ainārs Indriksons (Opel Old Kapitan), Māris Vīgants (Lotus Super 7 (Estild), igauņu formula Estonia 15M), Ģirts Krūzmanis (Mitsubishi Evolution), Andris Kaļķis (WV Beetle), Uldis Klaperis (Kadiljaks Fleetwood Sixty Special), Renārs Lalgals (Moskvičs 412), Juris Sprūde (Aero 8 Morgan), fotogrāfi un palīgi: Rihards Vīgants, Anita Vaivode, Iveta Kļaviņa, Fjodors Ritikovs, kā arī Ulda Freimaņa dizaina studija. Kalendāra druku nodrošina ceļu būves un uzturēšanas uzņēmums ROADEX ar laipnu Ulda Klapera atbalstu.

 

Vairāk informācijas: www.ladiescircle.lv vai 29131708.

Reklāma
Reklāma