Laimes lācis piepildīs Tavu vēlēšanos

Ziemassvētki ir patiesu brīnumu un dāvināšanas laiks, tādēļ notici brīnumam arī Tu — atnāc pie Isla Laimes lāča kolonnas, nodod lācim savu vēlēšanos un, iespējams, tieši Tava vēlēšanās tiks piepildīta.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Svētku nedēļā no 20. līdz 26. decembrim ik dienu laikā no plkst. 16.00 līdz 19.00 Isla Laimes lācis Tevi gaidīs Kr. Baronā ielā pie Vērmanes dārza pretim Latvijas Nacionālajai bibliotēkai. Pie lāča katrs varēs saņemt īpašo Isla lapiņu, uzraksti savu vēlēšanos un nodot to Laimes lācim. 26.decembrī plkst. 19.00 turpat notiks izloze, kuras laikā noteiks vienu laimīgo, kura vēlēšanās tiks piepildīta. Tāpēc uz lapiņas jāatstāj arī sava kontaktinformācija, lai laimīgās lozes gadījumā ar uzvarētāju varētu sazināties.


Agnese Libere-Kalniņa, A/S Sirowa Rīga Tirgzinības vadītāja: „Ziemassvētki ir tas laiks, kad ir prieks negaidīti iepriecināt citus, pretī neprasot neko. Lai piedalītos un laimētu loterijā, cilvēkiem parasti jāiegādājas loterijas biļete. Savukārt, lai Isla Laimes lācis piepildītu vēlēšanos, atliek tikai uzrakstīt savu vēlēšanos uz lapiņas un atdot lācim. Šādā veidā piedalīties var ikviens, kurš vēlas noticēt Ziemassvētku brīnumam.”


Ikdienā mēs paskrienam garām tik daudziem reklāmas stendiem, bieži pat nepievēršam tiem uzmanību. Šoreiz gan jābūt vērīgiem un Isla Laimes lācis jāmeklē kolonnā uz Kr. Barona ielas pie Vērmanes dārza. Piestāj uz mirkli un, iespējams, tieši Tev paveiksies.
Pēc laimīgā izlozes Isla Laimes lācis personīgi sazināsies, lai norunātu, kur un kā tiks piepildīta uzvarētāja vēlēšanās. Vēl 40 cilvēki saņems Isla veicināšanas balvas, kas palīdzēs nepazaudēt balsi pat visaukstākajā ziemas dienā.

Reklāma
Reklāma


Jaunākās ziņas un papildus informācija: www.draugiem.lv/islalacis


Par Isla:
Sūkājamās tabletes ar Islandes ķērpja ekstraktu. Pazīstamas Vācijā kopš 1872. gada. Izceļas ar terapeitisko efektivitāti pret visām elpošanas gļotādu/ceļu problēmām, kā arī ieteicamas profilaktiskiem nolūkiem gļotādas aizsardzībai.