Nedēļas labākais joks par līgavu. Nākamreiz balvā biļetes uz koncertu "Ziemassvētki Brīnumskapī"

LABĀKAIS JOKS: Evelīna (4 gadi) kopā ar ģimeni skatās kādu romantisku filmu, kur notiek kāzas. Līgava iet baznīcā, un divas meitenītes tur viņas plīvuru. Evelīna iesmejas un saka: "Viņas tur, lai līgava neaizbēgtu!"

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Evelīnas mamma ar joku Lai līgava neaizbēgtu. Balvā stilīgi svārciņi un sprādzīšu komplekts no Internetveikala  stilīgām meitenēm www.mimigalery.com

MEITENES, padarīsim savu ikdienu krāšņāku un būsim stilīgas kopā ar www.mimigalery.com! Aplūko preču FOTOGALERIJU!

 

Pārsteiguma balvu - biļetes uz koncertu visai ģimenei (4 biļetes) Ziemassvētki Brīnumskapī 21. vai 22. decembrī pēc izvēles saņem Agrita Bērica ar joku Ome no dinozauru laikmeta - Estere (3 g) ar omi skatās bilžu grāmatu par dinozauriem. Ome: '' Dinozauri tagad nedzīvo, izmiruši. Tie dzīvoja ļoti, ļoti sen." Estere: " Jā...Tad, kad tu precējies."

Reklāma
Reklāma


Nākamnedēļ balvā biļetes visai ģimenei (4 cilvēkiem) uz koncertu Ziemassvētki Brīnumskapī Dzelzceļa muzejā (30.12.2010.)


IESŪTĪT JOKU.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 23.12.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!