"PHYTOMER" — brīnums no jūras

PHYTOMER — 35 gadus līderis ādas kopšanā pasaulē izmantojot jūras kosmētiku. Šis ir viens no populārākajiem SPA zīmoliem pasaulē, kurš pieejams 70 valstīs tādās kā ASV, Japāna, Eiropa, Koreja, Kanāda, Ķīna, Austrālija, Krievija u.c.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

PHYTOMER piedāvā plašu profesionālu produktu klāstu mājas lietošanai, piedāvājot vispiemērotāko un atbilstošāko produktu ādas vajadzībām. Katrs produkts satur īpaši izmeklētu jūras augu un aļģu ekstraktu maisījumu, kas sniedz risinājumu jebkurai ādas problēmai, palīdzot atgūt ādas līdzsvaru. PHYTOMER ir līderis ķermeņa kopšanas produktu klāstā piedāvājot vairākus produktus celulīta ārstēšanai, ādas elastības nostiprināšanai, ķermeņa formu atjaunojošajai, kā arī SPA vannas produktus.


Viena no ķermeņa kopšanas līnijām ir SEA TONIC. Tās klāstā ietirpst divi produkti:
* SEA TONIC Stretch mark reducing cream – KRĒMS STRIJU SAMAZINĀŠANAI.
Šis bagātīgi mitrinošais krēms samazina strijas. Shea sviests mitrina un mīkstina ādu, aprikožu kauliņu eļļa mitrina, E vitamīns aizsargā ādu no brīvajiem radikāļiem. Ideāli piemērots tiem, kuriem ir sausa āda. Šis krēms palīdz atjaunot šūnas, samazina esošās strijas un palīdz novērst jaunu striju parādīšanos.


* SEA TONIC Toning Bust gel – TONIZĒJOŠ GĒLS KRŪTĪM UN DEKOLTĒ ZONAI.
PHYTOMER ir radījis krūšu un dekoltē zonas tonizējošu, mitrinošu un nostiprinošu gēlu. Šis gēls satur patentētu jūras kompleksu, Succharide, kurš aizsargā un stimulē kolagēna un elastīna šķiedras.
Ļoti patīkams un viegli uzklājams gēls acumirklī tonizēs un atjaunos ādas tvirtumu un nodrošinās ilgstošu liftinga efektu.

Reklāma
Reklāma


Iepazīties un iegādāties PHYTOMER produkciju aicinām jūs apmeklēt veikalu KRISTIANA tirdzniecības centrā  Galleria Riga.