"Alfā" atvērts labdarības veikals — Ziedot.lv kiosks

15. novembrī, tirdzniecības parkā Alfa ar draugu atbalstu un grupas Instrumenti muzikālo sveicienu atvērts Ziedot.lv kiosks. Veikaliņš nodrošinās darbu sociāli neaizsargāto grupu cilvēkiem, bet ienākumi no preču pārdošanas tiks novirzīti dažādiem Ziedot.lv labdarības projektiem. 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta: „Ziedot.lv kioska atklāšana ir labdarības virzīšana jaunā kvalitātē. Veikaliņš nodrošinās iespēju nopelnīt cilvēkiem no sociāli jūtīgām grupām, bet ieņēmumus no pārdotā novirzīs dažādu fonda labdarības projektu īstenošanai. Ziedot.lv kioskā pieejamās lietas ir veidotas ar mīlestību un būs svētku dāvana, kas nāk no sirds!”

Kioskā tiks pārdotas kvalitatīvas un skaistas lietas, kuras veidojuši cilvēki ar invaliditāti, jaunieši ar kustību un attīstības traucējumiem, vientuļās māmiņas, jaunās ģimenes un citi cilvēki, kuriem dzīvē iet grūtāk, bet kuri nav zaudējuši dzīvesprieku un vēlmi strādāt un radīt. Arī kioska darbinieki būs cilvēki, kas līdz šim bijuši bezdarbnieki. Nedēļu nogalēs viņiem pievienosies un veikala pārdevēju lomās iejutīsies Latvijā zināmi cilvēki – Ziedot.lv draugi – mūziķi, aktieri, mākslinieki, žurnālisti, uzņēmēji un inteliģences pārstāvji.

Kioskā tiks pārdotas kvalitatīvas un skaistas lietas, kuras veidojuši cilvēki ar invaliditāti, jaunieši ar kustību un attīstības traucējumiem, vientuļās māmiņas, jaunās ģimenes un citi cilvēki, kuriem dzīvē iet grūtāk, bet kuri nav zaudējuši dzīvesprieku un vēlmi strādāt un radīt.

Reklāma
Reklāma

 Tirdzniecības parka Alfa vadītājs Zigmunds Vīķis: „Esam patiesi gandarīti atbalstīt tik vienreizīgu un brīnišķīgu projektu, palīdzot tiem, kam tas šobrīd ir vajadzīgs visvairāk. Ceram uz lielu līdzcilvēku atbalstu un sirds siltumu Ziemassvētkos – laikā, kad ikviens no mums vēlas piedzīvot brīnumu un cerību piepildīšanos. Aicinu visus, kas, gādājot dāvanas ģimenei un draugiem, iepērkas mūsu  tirdzniecības parkā, iegriezties arī Ziedot.lv labdarības kioskā. Iegādājoties ar rokām darinātās lietas, Jūs vienlaikus palīdzēsiet to autoram un kādam no Ziedot.lv labdarības projektiem. Ieiesim Jaunajā gadā ar labiem darbiem un domām!”

Pircējs, iegādājoties lietu jau pēc tās cenu zīmes varēs noteikt, kuram no ziedot.lv projektiem naudiņa aizies. Tas būs kāds no pieciem jau esošajiem Ziedot.lv labdarības projektiem — Eņģeļi pār Latviju, Mīļā auklīte, Paēdušai Latvijai, Izdari sirds darbu! un Palīdzēsim trūcīgiem sirmgalvjiem.

Ziedot.lv kioskā varēs iegādāties — apgleznotas krūzītes, auduma iepirkuma maisiņus, adījumus, kā arī brošas, krelles un ar rokām darinātas rotaļlietas. Veikalā būs arī pieejami eglīšu rotājumi un apsveikumu kartiņas u.c. skaistas lietas.  

Kioskā būs nopērkami arī ziedojumu sertifikāti ar iespēju izvēlēties noteiktu naudas summu, kas tiek ziedota konkrētam labdarības projektam. Ziedot.lv veikalā būs arī ziedojumu kastītes tiem, kas vēlas noziedot naudu, neiegādājoties preces.

Ieskaties: www.ziedot.lv