Jauns produkts: "Dienas deva" ar žāvētiem augļiem, sēklām un riekstiem!

Domājot par aktīva un veselīga dzīvesveida piekritējiem, SIA Gemoss  ir radījis Latvijas tirgū nebijušu produktu līniju Dienas deva –  īpaši komplektētus žāvētu augļu, riekstu un sēklu maisījumus, kas nodrošina ieteicamo diennakts devu ar vitamīniem un minerālvielām.

Reklāmas foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Reklāmas foto

“Esam lepni par to, ka Latvijas iedzīvotāji aizvien biežāk izvēlas veselīgu pārtiku un ceram, ka jaunais žāvētu augļu un riekstu maisījums kļūs par iecienītu uzkodu pieaugušajiem un veselīgu našķi bērniem,” norāda SIA Gemoss vadītāja Ieva Treija.   

No veikalu plauktos atrodamjiem riekstu maisījumiem, Dienas deva atšķiras ar savu kompakto izmēru un īpaši atlasīto sastāvu. 40 gramu paciņā ir tieši tik daudz augstākās klases žāvētu augļu un riekstu, lai nodrošinātu enerģijai nepieciešamo dienas devu.  “Mums ir svarīgs izglītots pircējs, tāpēc uz iepakojuma atšifrējām arī žāvēto augļu un riekstu maisījuma sastāvā esošos vitamīnus un to ietekmi uz cilvēka veselību un labsajūtu," atzīst I. Treija.

Atkarībā no pircēju vēlmēm, iespējams iegādāties četru veidu Dienas devu.



Dienas deva harmonijai
sastāv no mandelēm, dzērvenēm, aprikozēm, pekanriekstiem, makadāmijas un lazdu riekstiem.












Dienas deva intelektam veidota no augstākās klases mandelēm, aprikozēm, indijas riekstiem, saulespuķu sēklām, ķirbju sēklām un lobītām pistācijām.















Savukārt, indijas riekstu, dzērveņu, valriekstu, brazīlijas riekstu, ķirbju sēklu un pistāciju cienītājiem veidota Dienas deva imunitātei.














Dienas deva enerģijai
komplektēta no karaliskajām rozīnēm, mandelēm, zelta rozīnēm, brazīlijas riekstiem, lazdu riekstiem un tumšās šokolādes.

Jauno produktu izstādē Riga Food 2010 jau novērtējušas arī augstākās Rīgas domes amatpersonas.

SIA Gemoss dibināta 1993.gadā un Latvijas tirgū pazīstams kā bāru un restorānu aprīkojuma tirgotājs, kā arī viens no lielākajiem riekstu un žāvēto augļu importētājiem, kura produkcija tiek tirgota ar zīmolu Zelta rieksts.

www.gemoss.lv

www.dienasdeva.lv

Reklāma
Reklāma