Tavs pagalms nesakopts? Piesaki to Lielajai Talkai!

Ja tu dzīvo daudzdzīvokļu mājā un tās pagalms ne tuvu nav sakopts, piedalies konkursā! Iesūti informāciju par savu pagalmu un, iespējams, pēc Lielās Talkas, kas notiks 30. aprīli, savas mājas apkaimē tu varēsi baudīt gluži citu ainu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Konkursa kārtībā tiks izvēlēti 3 – 5 pagalmi, kuriem Talkas organizatori sadarbībā ar piesaistītajiem sponsoriem, atbildīgajām valsts un pašvaldību institūcijām, kā arī nozaru ekspertiem izstrādās labiekārtošanas plānus un kopā ar pašiem iedzīvotājiem Lielās Talkas dienā, 30.aprīlī, uzsāks sakopšanas darbus.
Kas jādara tev? Apseko savas mājas pagalmu un iesūti informāciju par tā reālo stāvokli, iedzīvotāju vēlmēm un iespējām. Veidojot aprakstu konkursam, aptaujā arī savus kaimiņus – kādu viņi vēlētos redzēt pagalmu? Kas pagaidām traucē pagalmā labi justies? Kā palīdz pašvaldība un namīpašnieki? Ko katrs pats gribētu un varētu darīt pagalma sakopšanas labā?  
Pieteikumus konkursam lūdzam sūtīt foto (derēs arī īss video) un apraksta veidā līdz šī gada 30. novembrim uz e-pastu pagalmi@talkas.lv vai uz adresi: Elizabetes iela 49, Rīga, LV-1010 (ar norādi - Lielās Talkas Pagalmu sakopšanas un labiekārtošanas projekts).
 

Reklāma
Reklāma