Eiropas Savienības mājā būs bezmaksas pasākums bērniem "Protu? Protu!"

Skolēnu rudens brīvlaiku ievadot, 25. oktobrī plkst. 16.00 Eiropas Savienības mājā mākslas spēļu Eiropas gadalaiki bērniem: rudens un ziema ietvaros notiks pasākums Protu? Protu!.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Pasākuma laikā bērni meklēs atbildi uz jautājumu – vai zini, ka no grāmatas līdz rotaļlietai ir tikai viens solis? Līdzās fragmentiem no mīļajām un šobrīd pašām populārākajām grāmatām, ar kurām tiks iepazīstināti bērni, notiks praktiskās nodarbības, kurās leļļu meistari mazajiem lasītājiem mācīs radīt grāmatu varoņus. Nodarbības vadīs Ingūna Radziņa un Artis Gulbis. Būs apskatāma arī izstāde ar nodarbību vadītāju radītajiem grāmatu varoņiem.


Grāmatas kopā ar bērniem lasīs un viņiem pasaku varoņu ādā palīdzēs iejusties jaunie Dailes teātra aktieri Baiba Neja un Mārtiņš Počs, iepazīstinot ar igauņu rakstnieka Veiko Belialsa grāmatas Osumposums, pankūku mošķis varoņiem, atceroties iemīļoto varoni Loti, kas pārstāv attapīgiem mūsdienu bērniem paredzēto Andrusa Kivirehka populāro grāmatu „Lote no izgudrotāju ciema”, kā arī citus tēlus.


Uz pasākumu aicināti bērni vecumā no 5 līdz 11 gadiem.

Reklāma
Reklāma


Pasākumi Eiropas Savienības mājā interesentiem pieejami bez maksas.

Kur pasākums notiek? Aspazijas bulvārī 28, 3. stāvā. Precīzu atrašanās vietu skaties šeit!