Piesakies semināram: Mājas tīrīšanas līdzekļi un to radītās veselības problēmas

2010.gada 21.oktobrī plkst. 18:00 notiks seminārs: Mājas tīrīšanas līdzekļi un to radītās veselības problēmas. Kā novērst alerģisko slimību izplatību?

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

LEKTORE: Dr. Elīna Aleksejeva, grāmatas Alerģija un astma autore, strādā Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā par bērnu alergologu – pulmonologu, konsultē BKUS Konsultatīvajā poliklīnikā, lasa lekcijas studentiem un topošajiem ārstiem, ir Rīgas Stradiņa universitātes Pediatrijas klīnikas asistente.
Dr. Elīna Aleksejeva savā lekcijā pastāstīs ne tikai par alerģijām, bet arī citām veselības problēmām, kuras saistītas ar sadzīves ķīmiju un tās lietošanas ieradumiem, kā arī – par iespējām novērst alerģisko slimību izplatību. Vispirms jau – kā varam pasargāt sevi un savus ģimenes locekļus?    

Norises vieta: Ganību dambis 7a, SIA Viss visapkārt tīrs birojs
Norises laiks: 21.10.2010, plkst. 18:00, ilgums 45 min., pēc lekcijas – iespēja uzdot jautājumus.

Dalība: Tikai pēc iepriekšēja pieteikuma! ECOvvt reģistrētajiem klientiem un konsultantiem, kā arī viņu pieteiktiem dalībniekiem un portāla mammam.lv/tetiem.lv reģistrētajiem lietotājiem – bez maksas. Pārējiem interesentiem Ls 5.00   
Vietu rezervācija: pa tālr.: 67566306, 29560948, vai e-pastu info@ecovvt.eu, norādot dalībnieka vārdu, uzvārdu, telefonu un e-pastu.
 

Reklāma
Reklāma