"CUTRIN BIO+" – dermatoloģiski līdzekļi matiem un galvas ādai

Bio+ līnijas piedāvājumā dažādi līdzekļi matu, galvas ādas kopšanai un problēmu novēršanai – blaugznas, sausi, bojāti mati, jutīga galvas āda un matu izkrišana.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

ANTI–DANDRUFF – BLAUGZNAS
Active Shampoo

Ātri un efektīvi atbrīvo no blaugznām, ierobežojot to atkārtotu parādīšanos. Atbrīvo galvas ādu no atmirušajām šūnām. Mitrina, mīkstina un mazina niezi. Regulē tauku dziedzeru darbību. Piemērots visiem matu tipiem. Papildus iesakām lietot Bio+Active serum.


Active Serum

Intensīvas iedarbības losjons pret blaugznām. Ātri un efektīvi atbrīvo no blaugznām, ierobežojot to atkārtotu parādīšanos. Atbrīvo galvas ādu no atmirušajām šūnām. Mitrina, mīkstina un mazina niezi galvas ādā. Regulē tauku dziedzeru darbību.  Pirms losjona lietošanas iesakām lietot Bio+ Active Shampoo.


Special Shampoo

Šampūns pret blaugznām normāliem un krāsotiem matiem. Ātri un efektīvi atbrīvo no blaugznām, ierobežojot to atkārtotu parādīšanos. Atbrīvo galvas ādu no atmirušajām šūnām. Mitrina, mīkstina un mazina niezi galvas ādā. Piemērots normāliem un krāsotiem matiem. Saglabā matu krāsu.


Peeling Mask

Pīlinga maska pret blaugznām. Ātri un efektīvi atbrīvo no blaugznām, ierobežojot to atkārtotu parādīšanos. Atbrīvo galvas ādu no atmirušajām šūnām. Mitrina, mīkstina, mazina niezi un nomierina galvas ādu. Pirms maskas lietošanas papildus iesakām lietot Bio+Active Shampoo.


DRY HAIR – SAUSI, BOJĀTI MATI 
Balance Shampoo

Intensīvi mitrinošs šampūns sausai/jutīgai galvas ādai. Stiprina matu dabisko aizsargsistēmu. Regulē tauku dziedzeru darbību. Novērš blaugznu veidošanos. Mati atgūst optimālo mitruma līmeni, spīdumu un elastību. Papildus iesakām lietot Bio+Balance Balsam.


Balance Balsam

Intensīvi mitrinošs kondicionieris visiem matu tipiem. Mitrina un aizsargā matus. Mati atgūst optimālo mitruma līmeni, spīdumu un elastību. Atvieglo matu ķemmēšanu un veidošanu, padara tos vijīgus. Piemērots visiem matu tipiem, arī krāsotiem un balinātiem matiem. Pirms kondicioniera lietošanas iesakām lietot kādu no Bio+ līnijas šampūniem.


Balance Moisturizer

Intensīvi mitrinošs līdzeklis sausai/jutīgai galvas ādai. 24h laikā mitrina un aizsargā matus. Mati atgūst optimālo mitruma līmeni, spīdumu un elastību. Atvieglo matu ķemmēšanu un veidošanu, padara tos vijīgus. Papildus iesakām lietot Bio+ Balance Shampoo.


Stimulant Shampoo

Reklāma
Reklāma

Šampūns pret matu izkrišanu vīriešiem. Stiprina un baro matu saknes. Aizkavē matu izkrišanu, veicina matu augšanu. Papildus iesakām lietot Bio+Stimulant Serum.


Stimulant Serum

Serums pret matu izkrišanu vīriešiem. Aizkavē matu izkrišanu. Nostiprina un baro matu saknes. Uzlabo matu struktūru, veicina matu augšanu. Paaugstina galvas ādas dabīgās aizsargspējas. Pirms seruma lietošanas iesakām lietot Bio+Stimulant Shampoo.


ANTI–HAIR LOSS WOMEN – MATU IZKRIŠANA SIEVIETĒM
Energen Shampoo

Šampūns pret matu izkrišanu sievietēm. Stiprina un baro matu saknes. Aizkavē matu izkrišanu, veicina matu augšanu. Papildus iesakām lietot Bio+Energen Serum.


Energen Serum

Serums pret matu izkrišanu sievietēm. Aizkavē matu izkrišanu. Nostiprina un baro matu saknes. Uzlabo matu struktūru, veicina matu augšanu. Paaugstina galvas ādas dabīgās aizsargspējas. Pirms seruma lietošanas iesakām lietot Bio+Energent Shampoo.