Audzināsim drošus bērnus nedrošā pasaulē! Džimbas drošības skoliņa

Vai Jūsu bērns zina kas ir svešinieks? Vai Jūsu bērns māk nosaukt Jūsu un palīdzības dienesta tālruni? Vai Jūsu bērns zina kā rīkoties situācijā, ja kāds svešinieks, lūdz viņam doties līdzi? Vai Jūsu bērns māk atšķirt labos pieskārienus no sliktajiem un slepenajiem?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tie ir tikai daži no jautājumiem, uz kuriem, ne vienmēr paši vecāki zina, kā bērnam saudzīgā veidā atbildēt, tāpēc atbildes sniegs Džimba, speciāli radīts tēls, kurš palīdzēs atpazīt situācijas, kurās varētu draudēt briesmas. Un kas ir svarīgi, viņš zina gandrīz visas ļaunās svešinieku viltības, tādēļ ir gudrāks par viņiem! Līdz ar to, Jūsu bērni varēs justies droši lielajā un reizēm tik nedrošajā pasaulē! Metodes, ar kurām darbosimies Džimbas skoliņā ir pārbaudītas un darbojas efektīvi! Sarežģītas un mulsinošas lietas tiek pasniegtas vienkārši un dabiski! Bērni mācīsies ar prieku, kļūs gudrāki, pārliecinošāki un drošāki!

 

Aicinām Jūs pieteikt savus bērnus uz Džimbas drošības skoliņu, kuras laikā bērni apgūs sev tik būtiskās prasmes personiskajā drošībā  attiecībās ar citiem cilvēkiem.
Skoliņa notiks Rīgā, Cieceres ielā 3a centra „Dardedze” telpās. Skoliņu vadīs īpaši sagatavoti speciālisti, kas caur dziesmām, rotaļām, filmām un dažādām aktivitātēm ievedīs Jūsu bērnus drošības noteikumu pasaulē!

Reklāma
Reklāma


Dalības maksa vienam bērnam 45- Ls. Bērniem tiek nodrošināta trīsreizēja ēdināšana – rīta uzkodiņa, pusdienas un launadziņš.


Džimbas drošības skoliņa notiks no 25.10.2010. – 29.10.2010. pl.09.00 – 17.00  
Pieteikties var pa telefonu 67600685, un atsūtot pieteikuma anketu uz e-pastu  lita.biseniece@inbox.lv

Katrā skoliņā varēs piedalīties ne vairāk kā 20 bērni, tāpēc pasteidzieties un piesakiet savu bērniņu laicīgi! Pietiekuma anketas meklēt www.dzimba.lv Vecāku sadaļā zem Jaunumiem.
Ja Jums ir kādi jautājumi, priecāsimies uz tiem atbildēt!