"Ķekava" ziedo bērnu atbalstam

Sākot no š.g. 1. jūnija līdz 31. augustam, Ķekava firmas veikalos sadarbībā ar Latvijas Bērnu fondu norisinājās  labdarības akcija Laimīgākam bērnu smaidam, mierpilnai sirsniņai.... Akcijas ietvaros no katra lata 1 santīms tiks ziedots Latvijas bērnu atbalstam, iegādājoties ikdienas vajadzībām nepieciešamās preces.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Lai gan naudas līdzekļu ziedošana veikalos jau noslēgusies, par iegūtajiem līdzekļiem aizvien tiek gādātas dāvanas un apciemotas ģimenes visā Latvijā. Kopumā trīs mēnešu laikā apciemotas 28 ģimenes, internātskolas un dienas aprūpes centrs.


Jūlijā Ķekava sarūpētās dāvanas saņēma 8 daudzbērnu ģimenes no Rīgas, Dobeles, Kandavas un Tukuma novada. Kopumā tika iepriecināti 39 bērni, saņemot dažādas ikdienā nepieciešamas lietas – dīvānu, kumodes, grāmatu plauktus, drēbju skapi, mikroviļņu krāsni, gāzes plīti, veļas mašīnu, datoru un putekļu sūcēju. Latvijas Bērnu fonds saņēma divus portatīvos datorus, lai turpinātu veikt savus labos darbus un palīdzētu ģimenēm visā Latvijā.


Augustā un septembrī esam apciemojuši 20 ģimenes Zemgalē, Latgalē, Vidzemē un Rīgā, kā arī apciemojuši internātskolas, mākslas skolu un invalīdu centru, dāvinot tiem dažādas sadzīvei un ikdienai nepieciešamas mantas: gultas veļu, tējkannas, apavus, skapjus, plauktus, dīvānus, gultas, kumodes, putekļusūcējus, sildītājus, ledusskapjus, gāzes plītis, veļas mašīnas, rakstāmgaldus un daudz ko citu.


Augusta vidū viesojāmies LBF rīkotajā 12. bērnu vasaras nometņu dalībnieku salidojumā Pirāti Mežezerā, kurā vairāk kā 220 bērniem dāvājām īpašās Ķekavas somas ar kancelejas piederumiem jaunajam mācību gadam. Ķekavas kancelejas somas dāvājām vēl 300 Latvijas skolniekiem no maznodrošinātām ģimenēm veiksmīgam un sekmīgam mācību gadam.
Arī oktobrī un novembrī plānots sarūpēt dāvanas un apciemot vēl vairākas ģimenes Latvijā.

Reklāma
Reklāma


Akcijas ietvaros, vislielākā pateicība jāsaka mūsu pircējiem, kuri iepērkoties Ķekava firmas veikalos atbalstīja šo akciju un sniedza iespēju palīdzēt Latvijas bērniem un to ģimenēm, kurām šobrīd klājas visgrūtāk. Neatņemams atbalsts ir arī mūsu sadarbības partneri, kuri ar draudzīgām cenām atbalsta  mūsu labos darbus un ar sagādātajām dāvanām sniedz patiesu prieku bērniem un viņu ģimenēm.