Nedēļas labākais joks par to, kā tikt pie konfektēm. Ir arī pārsteiguma balva!

LABĀKAIS JOKS: Mans jaunākais brālītis (4 gadi) pieiet pie mammas un jautā: "Mammu, gribi konfekti?" "Jā, gribu." Brālītis vēršas pie tēta: "Tēti, aizbrauc uz veikalu! Mamma grib desmit konfektes!" :)

Pārsteiguma balva – biļetes visai ģimenei (4 gab.) uz izrādi Vasaras sala.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pārsteiguma balva – biļetes visai ģimenei (4 gab.) uz izrādi Vasaras sala.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Ilze Zariņa ar mazā brāļa joku „Tēti, mamma grib konfektes!”. Balvā – apgādā Zvaigzne ABC izdoto bezgala skaisto Raiņa dzejoļu krājumu bērniem un praktisku somiņu no Avon.


Šajā nedēļā arī pārsteiguma balva – biļetes visai ģimenei (4 gab.) uz 8. oktobra izrādi Vasaras sala.

Vasaras sala sākas kā stāsts par mazu meiteni, viņas vecomammu un mūžam aizņemto tēti, kuri savas brīvdienas pavada uz saliņas Baltijas jūrā, bet turpinās, kā katra mazā skatītāja piedzīvojums spēles pasaulē, un lielo skatītāju ceļojums laikā, kad valdīja bezrūpība un tīrs prieks.
 

Pārsteiguma balvu saņem Evita Rota un Rinaldiņš ar anekdoti Kaut kas jau ir mājā:

Rinaldiņš ar mammu izciemojušies pie omītes un taisās iet prom. Omīte saka: "Gribēju jums kaut ko iedot, bet tagad nevaru atcerēties, kas tas bija." Rinaldiņš atmet ar roku un saka: "Nevajag, vecomamm! Mums kaut kas jau ir mājā!"

Reklāma
Reklāma

FOTO: Skats no izrādes Vasaras sala.


Savukārt nākamās nedēļas labākais joks balvā saņems biļetes visai ģimenei (4 gab.) uz 30. oktobra izrādi Vilks, kas pagājušajā sezonā guva nedalītu bērnu mīlestību!
 

IESŪTĪT JOKU.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes jāizņem līdz izrādes dienai.
 
 

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 8.10.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!