Arī Latvijā sācies kolektīvās iepirkšanās bums! (VIDEO)

Pasaulē aizvien lielāku popularitāti gūst kolektīvā iepirkšanās, tagad šī iespēja pieejama arī Latvijā. Princips ir pavisam vienkāršs – prece vai pakalpojums tiek piedāvāts par daudz zemāku cenu nekā tas maksā ikdienā, bet, lai to saņemtu, ir jāsavācas noteiktam pircēju skaitam.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Kompānijas šo iespēju izmanto, lai reklamētu savas preces vai pakalpojumus, būtībā ar savu produkciju vai darbu apmaksājot reklāmu. Portālā www.perkamkopa.lv minimālā atlaide ir 50%. Katru dienu ir jauns piedāvājums, turklāt tieši portāla apmeklētāji paši izvēlas kāds tas būs. Ieguvēji ir visi – kompānija iegūst jaunus klientus, savukārt klienti saņem daudz lielākas atlaides nekā tas būtu iespējams. Noskaties video padomu!


Vēl kāda svarīga kolektīvās iepirkšanās nianse – ja noteiktais pircēju skaits nesavācās, iemaksātā nauda nonāk atpakaļ jūsu kontā. Nav nekāda riska vai papildus maksas par pakalpojumiem.

Un vēl kāds pārsteigums – ja šodien – 27.septembrī pieteiksies par sekotāju Pērkam kopā lapai, Tu vari laimēt 20 latu dāvanu karti friziera apmeklējumam.

Reklāma
Reklāma