Nedēļas labākais joks par plašām izvēles iespējām. Balvā – lieliskas grāmatas!

LABĀKAIS JOKS: Kristers (2,10 g.) spēlējas ar tēti un lūdz, lai tētis izvēlas vienu mašīnu no vairākām. Tētis jautā, vai var izvēlēties jebkuru? Kristers atbild: "Jā, izvēlies šo!"

Foto iesūtījusi Agnese Lindenberga, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Agnese Lindenberga, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

Šīs nedēļas uzvarētājas ir Iveta Šņepste un Kristers ar joku „Liela izvēle”. Balvā – apgādā Jumava izdotā Arnolda Auziņa grāmata Pokaiņi un Maikla Skota šedevrs bērniem Mags. Nemirstīgā Nikolasa Fleimela noslēpumi.

Vēl viens brīnišķīgs Kristera joks:
Kristeram (2,9 g.) patīk viss, kas saistīts, izskatās pēc Cars (Vāģi) varoņiem. Veikalā ieraugām galda pulksteni ar Zibeni Makvīnu. Ar vīru runājam, ka smuks, bet pagaidām laikam jau par agru pirkt, jo nepazīst vēl pulksteni. Pēkšņi Kristers iejaucas: "Pirksim, es pazīstu – tas ir pulkstenis!"


Nākamās nedēļas labākais joks balvā saņems apgādā Zvaigzne ABC izdoto bezgala skaisto Raiņa dzejoļu krājumu bērniem un praktisku somiņu no Avon.

 


IESŪTĪT JOKU.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma..
 

Reklāma
Reklāma

 


UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 1.10.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!