Zināmi mazuļi, kas piedalīsies Melo-M videoklipā!

Čellu trio Melo-M sirsnīgi pateicas visām mammām un tētiem, kas iesūtīja savu mazuļu jautros un atraktīvos video dalībai Melo - M klipa veidošanā! Ir uzsākts darbs pie video veidošanas un to skatīt varēsim jau šoruden!

Grupas Melo-M publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grupas "Melo-M" publicitātes foto.

Laba ziņa — vairāk vai mazāk, bet klipā būs redzami pilnīgi visi iesūtīto videomateriālu galvenie varoņi! Plānots, ka klips būs gatavs mēneša laikā.

"Sirsnīgi pateicamies visiem mammam.lv/tetiem.lv lietotājiem, kas mums uzticēja savu mazuļu jautros video piedzīvojumus. Tagad laiks pastrādāt mums — esam sākuši darbu pie videoklipa un centīsimies to pabeigt pēc iespējas ātrāk, lai visi un, protams, arī paši "jaunie aktieri" un viņu vecāki, varētu to novērtēt," teic Melo-M čellisti.

Dziesmas Vogeltanz, kas plašāk pazīstama kā Putniņdeja, mūzikas video būs ieturēts dzīvespriecīgās noskaņās, mijoties Melo-M čellistu spēlei ar mazuļu amizantajām izdarībām.

Grupas jaunā videoklipa akcija sadarbībā ar portālu mammam.lv/tetiem.lv noritēja no 19. augusta līdz 8. septembrim.  Visus klipam iesūtītos video skati Video sadaļas kategorijā Jautrie bērnu video.

 

10 mēnešus vecā Timoteja jautrā deja:)

Reklāma
Reklāma