Piesaki savu suni izstādei un ziedo Juglas suņu patversmei!

Sākot no 20.septembra visi suņu saimnieki aicināti pieteikt savus mīluļus dalībai suņu labdarības izstādē BIG Match Show, kas 17.oktobrī norisināties Rīgā un kuras ieņēmumi tiks ziedoti Juglas suņu patversmei.

Foto no www.patversme.lv arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no www.patversme.lv arhīva.

BIG Match Show, kas 17.oktobrī no plkst. 12:00 notiks sporta centrā Mežaparks, aicināti piedalīties gan bezšķirnes, gan tīrasiņu suņi, lai sacenstos šādās vecuma un auguma kategorijās: kucēni, pieauguši suņi un seniori augumā virs un zem ceļa. Suņi varēs sacensties par vietām sešos dažādos konkursos. Izstādē būs arī dažādi suņu paraugdemonstrējumi un priekšnesumi, tiks vērtētas jaukākās un interesantākās suņu fotogrāfijas.

Lai piedalītos suņu izstādē, līdz 14. oktobrim iespējams reģistrēties mājas lapā www.bigmatchshow.lv. Dalības maksa par suņa piedalīšos izstādē, reģistrējoties internetā ir trīs lati. Reģistrējot suni dalībai izstādē pasākuma dienā pasākuma norises vietā dalības maksa ir pieci lati.  Apmeklētāji labdarības izstādi varēs apskatīt dāvājot  ziedojumu Juglas suņu patversmei.

Aicināti piedalīties gan bezšķirnes, gan tīrasiņu suņi, lai sacenstos šādās vecuma un auguma kategorijās: kucēni, pieauguši suņi un seniori augumā virs un zem ceļa.

Šogad visi BIG Match Show ienākumi tiks ziedoti Juglas Dzīvnieku Aizsardzības Grupai, kas uztur suņu patversmi Rīgā, Juglas ielā 18, kurā patvērumu rod noklīdušie, pamestie un bez saimnieka palikušie dzīvnieki. Saskaņā ar Dzīvnieku Aizsardzības Grupas vadītājas Astrīdas Kārkliņas teikto, ziedoto summu plānots izmantot galvenokārt dzīvnieku dzīves apstākļu un uzlabošanai un sanitāro iekārtu atjaunošanai. „Juglas suņu patversmei ir ļoti nepieciešamas jaunas dezinfekcijas lampas, kas aizsargā telpas no dažādām baktērijām un baciļiem, un būri suņu pārvadāšanai un turēšanai,” norādīja Astrīda Kārkliņa.

BIG Match Show, kas šogad notiks visās trīs Baltijas valstīs, ir lielākā ikgadējā suņu labdarības izstāde Baltijā, kuras mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību pamesto dzīvnieku problēmai, tās risināšanas iespējām un atbalstīt klaiņojošo dzīvnieku patversmes. Šogad BIG Match Show Igaunijā notiek sesto reizi, Latvijā – otro reizi, bet Lietuvā – pirmo reizi.
 

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: www.bigmatchshow.lv un www.patversme.lv