Īpašas rūpes ādai ar paplašinātiem kapilāriem

Vai esat ievērojuši uz savas sejas ādas apsārtumu un paplašinātus virsādas kapilārus, kas izskatās pēc sarkanām „zvaigznītēm”?

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Āda ar paplašinātiem kapilāriem
Kapilāru sieniņas ir plānas un vājas, tāpēc āda strauji kļūst sārta un jutīga, līdz ar to sejas ādai nepieciešama īpaša kopšana. Paplašinātu kapilāru problēma var parādīties jebkurā vecumā. Asinsvadu „zvaigznītes” jeb kuperoza āda var būt iedzimta, to ietekmē arī hormonālas izmaiņas un vairāki ārējie faktori – vējš, aukstums, temperatūras izmaiņas (piemēram, ziemā ienākot telpās), pārāk ilga uzturēšanās saulē, saunā, pirtī vai solārijā.
 Kuperozas ādas kopšanā galvenais ir novērst tālāku kuperozes attīstību un mazināt to faktoru ietekmi, kas rada ādas jutīgumu. Nepieciešams piemeklēt delikātu kosmētiku, kuras sastāvā ir aktīvās vielas, kas stiprina asinsvadu sieniņas un piešķir tām tonusu. Šādu kosmētikas līdzekļu sastāvā ietilpst: kalnu arnikas ekstrakts, kas mazina apsārtumu un uzlabo asins mikrocirkulāciju, PP vitamīni, kas aizsargā asinsvadus no paplašināšanās, un C vitamīns, kas stiprina asinsvadu sieniņas. Svarīgi, lai šī kosmētika aizsargātu ādu no saules staru ietekmes un citiem ārējās vides faktoriem, kas rada kairinājumu Jūsu ādai.
Sejas mazgāšanai nepieciešams lietot tikai remdenu vai siltu ūdeni, karsta ūdens ietekmē ādas asinsvadi pastiprināti paplašinās.


Lirene sērija ādai ar paplašinātiem kapilāriem – tie ir produkti, kuru sastāvā ir augu ekstrakti, kas nostiprina un aizsargā trauslos sejas ādas asinsvadus. Šīs sērijas produktu sastāvā ir lipīdu savienojumi, kas papildus tiešajai funkcijai – aizsargāt un stiprināt asinsvadu sieniņas - nodrošina arī ilgstošu sejas ādas mitrināšanu.

Mitrinošs krēms ādai ar paplašinātiem kapilāriem
Ja Jums ir āda ar paplašinātiem kapilāriem, tad šis krēms būs piemērots Jūsu sejas ādas tipam. Vienlaikus tas nodrošina efektīvu sejas ādas mitrināšanu, samazina kapilārus, uzlabo ādas elastību un piešķir ādai veselīgu mirdzumu.


Kosmētikas pieniņš ādai ar paplašinātiem kapilāriem
Pieniņš piemērots ādai ar paplašinātiem kapilāriem, tās attīrīšanai un dekoratīvās kosmētikas noņemšanai. Āda tiek mitrināta un tā kļūst samtaini maiga.


Barojošs, nomierinošs nakts krēms ādai ar paplašinātiem kapilāriem
Šis krēms piemērots ādai ar paplašinātiem kapilāriem, kurai ir nosliece uz jutīgumu un ārējie apstākļi ādai bieži rada kairinājumu. Barojošais krēms efektīvi atjauno un nomierina ādu Jūsu miega laikā. No rīta jūsu āda būs gludāka un virspusējie ādas asinsvadi mazāk redzami.


Reģenerējošs pretgrumbu krēms ādai ar paplašinātiem kapilāriem
Vieglas konsistences pretgrumbu krēms ādai ar paplašinātiem kapilāriem. Krēms piemērots delikātai ādai, tas mazina kairinājuma risku. Krēma vieglā konsistence ideāli mitrina ādu, aktīvie krēma komponenti mazina grumbiņas. Virsējie ādas kapilāri ir mazāk redzami un āda ir svaiga un veselīgi starojoša.


Toniks (bez alkohola)
Toniks sejas ādai ar paplašinātiem kapilāriem, tas atsvaidzina un attīra sejas ādu un mazina ādas kairinājumu. Jūsu ādai tiek atsvaidzināta un mazāk redzami virspusējie kapilāri.

Reklāma
Reklāma


Atjaunojošs pretgrumbu krēms ādai ar paplašinātiem kapilāriem
Krēms vienlaicīgi mazina esošās grumbiņas un stiprina asinsvadu sieniņas. Āda kļūst gludāka, tvirtāka, starojošāka un mazāk redzami virspusējie ādas kapilāri.

 

Vairāk par Lirene kosmētiku uzziniet www.lirene.com.

 

Meklējiet Lirene kosmētikas līdzekļus: DROGAS, PRISMA, KIMKO, DIVI PLUS veikalos, kā arī citviet Latvijā!