"Avon" uzsākusi sadarbību ar pasaulslaveno dziedātāju Fērgiju!

2009. gadā  Fergija pievienojās vēl vienai skaistuma ikonai – kosmētikas kompānijai Avon, ar ko kopā ir radīts aromāts Outspoken by Fergie.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Fērgija, jeb Steisija Fērgusone 2002. gadā pievienojās grupai Black Eyed Peas. Viņu pirmais kopīgi ierakstītais albums Elephunk trīs reizes ieguvis trīskāršu  platīna diska nosaukumu. Grupa arī trīs reizes ir ieguvusi Grammy balvas un pārdevusi vairāk kā 27 miljonus albumu visā pasaulē. Ar vairākus platīna diskus ieguvušo solo albumu The Dutchess Fergija uzplauka kā īsta stila un modes ikona. Augstu novērtēta tika arī Fērgijas aktierspēle Saraginas lomā filmā Deviņi, kas kļuva par īstu kases grāvēju.

Fērgija stāsta: ”Sadarbība ar Avon ir lieliska, tā ir apbrīnojami godprātīga kompānija. Man bija ļoti svarīgi saistīt savu  darbību ar uzņēmumu, kas savu darbu dara ar lielu atbildības sajūtu un sniedz gandarījumu.... Es vienmēr meklēju jaunas sevis izteikšanas iespējas, un  aromāts ir lieliska  iespēja parādīt savu oriģinalitāti un uzticību saviem faniem.”

Šā gada septembrī Avon sadarbībā ar žurnālu Cosmopolitan un  spilgto, talantīgo latviešu dziedātāju Lindu Leen ir izsludinājis Fergie dziesmu dziedātāju konkursu, kas noslēgsies 23. septembrī. Konkursantes vērtēs  žūrija un 5 labākās cīnīsies par galveno balvu – meistarklasēm pie žūrijas priekšsēdētājas Lindas Leen, tādējādi tiecoties piepulcēties dziedošo zvaigžņu pulkam.

Pieteikties konkursam var, piereģistrējoties www.cosmopolitan.lv.








 

Reklāma
Reklāma