Bilžu konkurss "Ko nozīmē būt Tētim?"

Aizmidzināt mazo, kad pašam nāk miegs, uzgavilēt par sava bērna pirmo smaidu, saprast, kas ir „bodijs”, aptvert, kā sapīt bizes, spēlēt kariņus pēc 20 gadu pārtraukuma — tik daudz mazu dzīves ainiņu tēti veido par Tēti. Parādi šos mirkļus bildēs! Galvenā balva: romantiska nedēļas nogale divām personām Siguldas viesnīcā Hotel Segevold! Otrās un trešās vietas ieguvēji Hotel Segevold varēs baudīt relaksējošu vakaru.

Foto iesūtījusi Ilžuks Dan., mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Ilžuks Dan., mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

Ko nozīmē būt Tētim?
Pabarot ķēpausi; izjust gandarījumu no tā vien, ka mazais iemācīts čurāt podiņā; atbildēt, kāpēc kosmosā nevar lidot bez skafandriem; sagumt pēc kārtējā „tēti-vai-tu-jau-pamodies?”; pieņemt lēmumu, kā saukt jauno cilvēku, kas gatavojas ierasties pasaulē; uzkāpt uz grīdas nokritušam klucītim un iesmilkstēties; samulst, kad mazais pirmoreiz saka: „Tēti, es tevi mīlu”...


Par godu Tēvu dienai, kas Latvijā tiek atzīmēta septembra otrajā svētdienā, mammam.lv/tetiem.lv izsludina aizkustinošāko bilžu konkursu — Ko nozīmē būt Tētim?

Savus foto pievieno Galerijās -> Konkurss Tētis. Konkursa ietvaros bildes kategorijā Tētis varēs ievietot līdz 19. septembrim (ieskaitot). Balsojums sāksies 20. septembrī un ilgs līdz 26. septembrim (ieskaitot)! Uzvarētājus izsludināsim 27. septembrī.


Galveno balvu — izsmalcinātas vakariņas, šampanieti un romantisku nedēļas nogali divām personām Siguldas viesnīcā Hotel Segevold  — saņems bildes iesūtītājs ar vislielāko balsu skaitu. Otrās un trešās vietas ieguvēji varēs baudīt Hotel Segevold atpūtas kompleksa lieliskos piedāvājumus — SPA vannas, kontrastdušas, saunu un citas relaksējošas procedūras!

Pārsteiguma balvas piešķirs mammam.lv/tetiem.lv redakcija pēc savas izvēles.
 

Uzmanību! Piedalies arī īpašās tetiem.lv Spēka picas tapšanā! labāko ideju autoriem balvā Ls 20 dāvanu karte picērija apmeklējumam! Vairāk par dalību konkursā lasi šeit.

Reklāma
Reklāma