Labākais joks (28.08.-3.09.): "Sliekas ir labas, jo viņas ir rozā!"

LABĀKAIS JOKS: Karlīna (4 g. 6 mēn.) palīdz vecmāmiņai dārzā stādīt puķes. Pēkšņi atskan baiļu kliedziens: „Aaaa, re kur slieka!” Vecmāmiņa mierina mazmeitiņu: „No sliekām nav jābaidās, viņas ir labas!” Karlīna filozofiski, kā jau meitene: „Jā, sliekas ir labas, jo viņas ir rozā!”

Foto no ģimenes arhīva. Mazā jokotāja Karlīna.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no ģimenes arhīva. Mazā jokotāja Karlīna.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Diāna Ķēniņa un mazā Karlīna ar joku „Sliekas ir labas, jo viņas ir rozā”. Balvā – iespēja doties uz kādu no Latvijas Leļļu teātra izrādēm (4 biļetes),  kā arī mammam.lv/tetiem.lv īpašā krūzīte.  

Savukārt nākamās nedēļas uzvarētājam tiks dāvāta iespēja doties uz muzikālu izrādi visai ģimenei (4 biļetes) Velniņi, kur galvenajās lomās ir Aisha un Candy. Vairāk lasi: www.ribejamute.lv.


FOTO: Velniņi Aisha un Candy jēriņu ādā!


IESŪTĪT JOKU.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 10.09.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!

 

Reklāma
Reklāma