"Lumene Natural Code" tavam skaistumam

Izmēģini jauno kosmētikas līniju Lumene Natural Code!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Attīrošs losjons Lumene Natural Code
Noslēdz ādas attīrīšanas procesu. Normalizē ādas pH līmeni. Lieliski atsvaidzina āda, savelk poras un padara to samtaini matētu. Losjons efektīvi attīra ādu, novērš pastiprinātu ādas taukošanos, stimulē sīku iekaisumu sadzīšanu, mitrina un kopj ādu. Jūs neticat, ka losjona iedarbība ir tik efektīva? Samitriniet vates plāksnīti ar losjonu un notīriet sejas ādu. Būsiet pārsteigts cik sejas āda var būt netīra. Dziļi attīra, atsvaidzina un padara ādu samtaini matētu. Sastāvā ziemeļu ceļtekas lapu un sēklu ekstrakts, kumelīšu ekstrakts, kas nomierina ādu. Sastāvā ir arī kastora eļļa, kas mitrina un baro ādu. Kanēlis attīra poras. Ksilīts nodrošina ādas mitrināšanu. Alantoīns nomierina un veicina sadzīšanu. Glicerīns mitrina un mīkstina ādu. Laktoze nomierina ādu un mazina apsārtumu. Antibakteriālu iedarbību nodrošina spirta denaturāts. Ar losjonā samitrinātu vates plāksnīti notīra sejas ādu no rīta un vakarā. Nelietot ap acīm.

Līdzeklis acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai Lumene Natural Code
Saudzējoši, bet efektīvi noņem ūdens izturīgo acu dekoratīvo kosmētiku. Pateicoties gēlveida tekstūrai nav nepieciešamas pat vates plāksnītes. Nesatur smaržvielas. Piemērots pat jutīgai ādai. Sastāvā esošais ceļtekas lapu ekstrakts satur savelkošas vielas, kofeīnu, vitamīnus A,C,K, olbaltumvielas, un minerālsāļus. Uzklāj uz ādas ap acīm, viegli pamasē, tad noskalo ar ūdeni.

Mitrinošs krēms ar 24 h iedarbību Lumene Natural Code
Mitrinošs dienas krēms ar matējošu iedarbību novērš taukainas ādas spīdēšanu visas dienas garumā. Mazina pastiprinātu tauku dziedzeru sekrēciju, novērš mikroiekaisumus, savelk paplašinātās poras, un novērš jaunu iekaisumu veidošanos. Nesatur eļļu. Ātri absorbējas. Ideāls pamats dekoratīvai kosmētikai. Sastāvā esošais ziemeļu ceļtekas lapu un sēklu ekstrakts efektīvi attīra ādu, mazina pastiprinātu tauku dziedzeru sekrēciju, novērš mikroiekaisumus, savelk paplašinātās poras, novērš jaunu iekaisumu veidošanos, mitrina un kopj ādu. Pantenols un vitamīns B5 mitrina un nomierina ādu, stimulē sīku iekaisumu sadzīšanu. Kanēlis attīra poras. Alantoīns nomierina un mīkstina ādu, veicina mikroiekaisumu sadzīšanu. Ksilīts nodrošina ādas mitrināšanu.  Laktoze (piena cukurs) nomierina ādu un mazina apsārtumu. Uzklāj rītos un vakaros uz iepriekš attīrītas sejas un kakla ādas.

Matējošs tonālais krēms Lumene Natural Code
Nevainojami matēta āda visas dienas garumā. Nenosprosto poras. Ceļtekas lapu ekstrakts  novērš ādas spīdēšanu. Uzklāj ar pirkstu galiņiem vai izmantojot make-up sūklīti.

Lūpu spīdums Lumene Natural Code
Lūpu spīdums – mitrinošs ar vieglu caurspīdīgu spīdumu. Patīkama sajūta uz lūpām. Viegli klājas un neveido lipīgu kārtiņu.

Nagu laka Lumene Natural Code
Izcils spīdums, viegli klājas. Ātri žūst, ar ilgstošu noturību.

Acu ēnas Lumene Natural Code
Trīs toņu acu ēnas. Nesatur parabēnus.

Apjomu piešķiroša skropstu tuša ar plastikāta birstīti Lumene Natural Code
100% dabīga augu sēklu ekstraktskondicionē skropstas. Dabiskais vasks pamata sastāvdaļa. Bez parabēniem un smaržvielām. Ūdens izturīga formula.

Apjomu piešķiroša skropstu tuša Lumene Natural Code
Skropstu tušas birstīte ar kupliem sariņiem, lai radītu neticamu apjomu. Ceļtekas ekstrakts kopj skropstas.

 

Reklāma
Reklāma