Labākais joks (14.08.-20.08.): "Pie zobārsta. Vai skaidas arī birst?"

LABĀKAIS JOKS: Mamma aizved Mikiņu (3,5) pie zobārsta. Sēžam uzgaidāmajā telpā. Mikus, sadzirdējis iekšā troksni, jautā: "Kas tur notiek?" "Urbj tantei zobus," mamma atbild. "Vai skaidas arī birst?"

Foto iesūtījusi Ilze Asuma, mammam.lv.tetiem.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Ilze Asuma, mammam.lv.tetiem.lv reģistrētā mamma.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Iveta Miķelsone, kas iesūtīja Mikiņa joku par zobārsta apmeklējumu. Balvā – apgādā Zvaigzne ABC izdotā aizraujošā Alehandra Ramiresa un Agustina Selisa Lielā noslēpumu grāmata, kurā apkopoti lielākie noslēpumi cilvēces vēsturē, un Tibetas budisma skolotāja Jongeja Mingjura Rinpočes saistošā un iedvesmojošā grāmata Dzīvotprieks. Grāmatas apakšvirsraksts Laimes noslēpuma atklāsme precīzi izsaka šī darba būtību. Izdevis apgāds Lietusdārzs.

ŠAJĀ NEDĒĻĀ DODAM ARĪ PĀRSTEIGUMA BALVU Zenba bioloģiski sertificēto krēmu bērna ādas kopšanai. Un to saņem Indra Vilcāne  un mazais Raiene par apnikušajām ķibelēm:
„Sabaru Raineru (3 gadi 9 mēneši) par blēņām, Rainers pagriežas, iet projām uz otru istabu un pie sevis pukst: "Apnikušas man šitās ķibeles!"



Nākamās nedēļas balva sagādās prieku visiem, kam patīk nostāsti par burvjiem, raganām un pārdabiskām spējām, jo uzvarētājam dāvināsim apgāda Zvaigzne ABC izdoto grāmatu Vilcenes stāsts. Balvā dāvināsim arī grāmatiņu Ceļvedis Baha ziedu terapijā, kas atklāj saistību starp slimību un dabas dziedinošo spēku, izskaidro Baha ziedu iedarbību, kā arī iemāca izvēlēties un lietot Baha ziedus. Turklāt šī ir pirmā grāmata par Baha ziedu terapiju latviešu valodā!

IESŪTĪT JOKU.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 27.08.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!



 

Reklāma
Reklāma