Aicinām mazuļus piedalīties "Melo-M" videoklipā! Pagarināta video iesūtīšana

Čellu trio Melo - M sadarbībā ar portālu mammam/tetiem.lv izsludina akciju Putniņbēbis, kurā aicinām iesūtīt sava atraktīvā bērna video. Akcijas noslēgumā sirsnīgākie un jautrākie videomateriāli tiks izmantoti Melo - M videoklipā!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Tā ir lieliska iespēja un pirmais "karjeras" pakāpiens jūsu bērnam — nokļūt populāras grupas videoklipā.

Klipa pamatā būs Melo - M jaunākā albuma Around The World dziesma Vogeltanz, kas plašāk visiem pazīstama kā Putniņdeja.  Klipā būs redzami gan Melo - M čellisti, gan mazie akcijas dalībnieki. Lai noklausītos Putniņdeju (Chicken dance) Melo-M izpildījumā, spied šeit!

"Putniņdeju bērnībā esam dejojuši mēs visi. Un tās ir jaukas atmiņas. Vairāk nekā gadu, koncertos spēlējot šo dziesmu, esam pārliecinājušies, ka tā bērniem un viņu vecākiem ļoti patīk arī mūsdienās. Ņemot vērā to, ka Melo - M ir visnotaļ ģimenisks kolektīvs — divi no trīs esam arī ir vecāki, nolēmām radīt īsti ģimenisku videoklipu, dodot iespēju tajā piedalīties visiem bērniem. Un šim mērķim nekas nevar būt piemērotāks par slaveno Putniņdeju," teic Melo - M mūziķi.

Akcijas gaitā vecāki aicināti iesūtīt savu mazuļu (0-4 gadi) video, kur viņi redzami dejojot, veļoties, priecājoties, kā arī sitot plaukstas. Īpaši gaidām dažādas kuriozas situācijas.  

Ļoti gaidīsim arī video, kur redzami zīdainīši  — mums lieti noderēs arī pašu jaunāko "aktieru" pirmie smiekli, dažādas izteiksmīgas grimases un amizantas kustības.

Videomateriāla kvalitātei ierobežojumu nav — var būt gan ar mobilo tālruni filmēts video, gan ar videokameru tapis sižets. Tāpat nav vides nosacījumu — video var būt tapis gan mājās, gan dārzā, gan publiskā pasākumā vai jebkur citur.

Video gaidīsim līdz 8. septembrim.
Video pievieno kategorijā Jautrie bērnu video.

 

Reklāma
Reklāma