Labākais joks (24.-30.jūlijs): „Kāpēc nepiedzima divi es?”

LABĀKAIS JOKS: Linards, domājot par dvīņiem, jautā: "Mammu, kāpēc Tev nepiedzima divi es?"

Foto iesūtījusi Anita Timošenko, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Anita Timošenko, mammam.lv reģistrētā mamma.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Inese Družeka, kas iesūtīja Eduarda joku par dvīņu problēmu. Balvā – mammam.lv/tetiem.lv krūzīšu komplekts visai ģimenei, kā arī biļetes visai ģimenei uz koncertu: Tu esi vasarā (uzvarētāji var izvēlēties, kurā pilsētā skatīties koncertu).


Nākamajā nedēļā esam sarūpējuši superīpašu balvu –  DVD "MIKA LIVE PARC DES PRINCES PARIS" ar krāšņa Parīzes koncertšova ierakstu (vairāk nekā 60 tūkstošu skatītāju priekšā!) un dokumentālo filmu par koncerta tapšanas aizkulisēm, kā arī apgāda Zvaigzne ABC izdoto ilustrēto enciklopēdiju par dzīvniekiem.


Starp citu, 2. augustā Arēnas Rīga amfiteātrī uzstāsies britu popmūzikas zvaigzne MIKA, dauzonīgs un spilgts „autsaideris". Ņem vērā — bērniem līdz 5 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja koncertā bez maksas! Vairāk lasi šeit!


IESŪTĪT JOKU.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

UZMANĪBU! Konkursam arī šonedēļ joku iesūtīts tik daudz, ka portālā vēl nepublicētie joki piedalās nākamās nedēļas konkursā. Arī nākamajā nedēļā balvas lieliskas!
Jaunajā konkursā piedalīsies arī tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 06.08.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.


Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!

 

Reklāma
Reklāma