Labākais joks (17.-23. jūlijs): "Nu, ko, fočējaties?" Ir arī specbalva!

LABĀKAIS JOKS: Ceļu satiksmes negadījumā  tika apskādēta mašīna, nākamajā dienā tētis ar Eduardu (4.g) — kā jau vīru lieta brauca pie apdrošinātājiem. Puika par notiekošo neko nezināja un sēdēja mašīnā. Kad nu onkuļi sāka locīties un fotogrāfēt bojājumus, viņš atvēra logu un priecīgs jautāja: ''Nu, ko, fočējaties?''

Foto iesūtījusi Evija Laiviņa, mammam.lv reģistrētā mamma

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Evija Laiviņa, mammam.lv reģistrētā mamma

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Gunta Krūmiņa, kas iesūtīja Eduarda joku par apdrošinātājiem. Balvā – krūzīte un krāsas krūzītes apgleznošanai; balvu dāvā rokdarbu piederumu veikaliņš www.latviancrafts.lv. Un biļetes visai ģimenei (4 gb.) uz jauno filmu Zvēri nāk! Skati filmas VIDEO! UZMANĪBU! BIĻETES UZ FILMU DERĪGAS LĪDZ 29.JŪLIJAM!

 

 

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

Taču arī šonedēļ esam nolēmuši piešķirt specbalvu — mammam.lv/tetiem.lv īpašo krūzīti! Tās saņem mammam.lv reģistrētā lietotāja Agodanzy (segvārds), kura atcerējās jokus no savas bērnības. Lūk, viens no tiem:

Šī anekdote ir no mans pašas bērnības.
Mūsu ģimene rauc pa lielo šoseju uz mājām un malā stāv stopētāji ar uzrakstu "ESTI"
Abas ar māsu saskatamies un mazā māsa (5 gadi) saka tētim:
-Tēt apstājies!
- Kāpēc?
- Es iedošu tiem onkuļiem savu Bulku!
- Kuriem?
- Nu tiem, viņiem taču nav ko ēst!
 

Nākamajā nedēļā balvā būs mammam.lv/tetiem.lv krūzīšu komplekts visai ģimenei, kā arī biļetes visai ģimenei uz koncertu: Tu esi vasarā (uzvarētāji varēs izvēlēties, kurā pilsētā skatīties koncertu).

IESŪTĪT JOKU.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. UZMANĪBU! BIĻETES UZ FILMU DERĪGAS LĪDZ 29.JŪLIJAM!

UZMANĪBU! Konkursam arī šonedēļ joku iesūtīts tik daudz, ka portālā vēl nepublicētie joki piedalās nākamās nedēļas konkursā. Arī nākamajā nedēļā balvas lieliskas!
Jaunajā konkursā piedalīsies arī tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 30.07.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!