Pietrūkst vēl tikai 436 latu, lai mazā Paula varētu doties uz rehabilitāciju

Nesen Paula nosvinēja divu gadu jubileju. Viņas vecākiem šis gads sācies ar lielām cerībām, ka vienu dienu viņu meitiņa patstāvīgi spēs skriet un braukt ar riteni kā citi bērni! Lai 23. augustā dotos uz nākamo rehabilitāciju Ukrainā, Paulai pietrūkst vēl tikai 436 lati. Ziedojot kaut vai latu, tu vari palīdzēt spert Paulai nākamo soli, lai iemācītos staigāt!

Attēlā mazā Paula ar māmiņu Zani. Foto no Arāju ģimenes personīgā arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Attēlā mazā Paula ar māmiņu Zani. Foto no Arāju ģimenes personīgā arhīva

Ziedojumu konts:
Artis Arājs
Pers.kods: 211281 - 11942
Konta nr. LV68RIKO0001301485129
Saņēmējbanka DnB Nord banka
Ziedojuma mērķis: Paulas rehabilitācijai

Pirms pusgada aicinājām ziedot naudu mazās Paulas rehabilitācijai. Iedzimtas slimības dēļ meitenīte gada un četru mēnešu vecumā vēl nespēja saviem spēkiem apvelties, rāpot vai sēdēt. Pateicoties jūsu atbalstam, Paula ar vecākiem devās uz rehabilitāciju Ukrainā, kas meitenītei ļoti palīdzējis.  


"Mazā Paula pēc rehabilitācijas kursa Ukrainā sākusi līšanas procesā izmantot kājas, rociņas kļuvušas veiklākas, mēģina visu ko paņemt un ielikt mutītē. Viņa pievērš uzmanību daudzām lietām, kuras līdz Truskavecai mazajai bija vienaldzīgas! Suns, kaķis, viss, kas kustās, ir jāaptausta!”

 

Paulas mamma ar prieku stāsta par meitas panākumiem, ko vairums vecāku piedzīvo jau mazuļa pirmā dzīves gada laikā. Paulai tas atnācis vēlāk, taču viņas mamma un tētis ir bezgala laimīgi, ka attīstība notiek un nu jau viņu meitiņa spēj stabili noturēt savu augumiņu sēžot.

Reklāma
Reklāma


"Progresējušas arī meitiņas ēšanas prasmes, pirms rehabilitācijas Paula ēda tikai blenderētu ēdienu, bet nu jau sāk pamazam izmantot zobiņus, varu viņai ēdienu neblenderēt, bet saspaidīt ar dakšiņu.


Pats lielākais sasniegums — Paula spēj paspert solīšus, stāvot uz kājiņām!
Turam viņu pie padusītēm un bērns iet!!! Sapnis pamazām piepildās, ir jāturpina rehabilitācija vēl un vēl, un ticam, ka viņa spēs skriet un braukt ar riteni kā citi bērni! Jā, un vēl Pauliņa ir pateikusi pirmo teikumu: teta ninni, kas nozīmē tēti, dzert!".
"Ja viena reize ir devusi tik daudz, ticam, ka ar katru nākamo mēs paliksim vel spēcīgāki un spējīgāki,” optimisma pilna ir Paulas māmiņas Zane. Viņi turpina rehabilitāciju arī tepat Latvijā. „Pauliņa turpina masāžas un vingrošanu, 70 kilometru attālumā no mājām. Esam atraduši zirgus, lai meitiņa varētu apmeklēt rihterterapiju. Vedīsim meitu pie labākā osteopāta uz Lietuvu (jo līdz Lietuvai no L<iepājas 101 km, bet līdz Rīgai 208 km), gribam darīt visu, lai meitiņa spētu dzīvot pilnvērtīgu dzīvi!"

Tu vari palīdzēt, lai mazā Paula dzīvotu pilnvērtīgu dzīvi tāpat kā citi bērni:

Paulas tēta konts:
Artis Arājs
Pers.kods: 211281 - 11942
Konta nr. LV68RIKO0001301485129
Saņēmējbanka DnB Nord banka
Ziedojuma mērķis: Paulas rehabilitācijai