Hokeja vārtsargam Masaļskim otrais dēls!

1. jūlijā rīta agrumā Rīgas Dzemdību namā pasaulē nācis Latvijas hokeja izlases vārtsarga Edgara Masaļska (30) un viņa kundzes Ievas (27) otrais mazulis, ziņo www.kasjauns.lv.
 

Masaļska dēlam Emīlam nu ir brālītis Toms. Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Masaļska dēlam Emīlam nu ir brālītis Toms. Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Laimīgais tētis kasjauns.lv pavēstīja, ka pats arī piedalījies dzemdībās, un dēliņš, kuram dots vārds Toms, piedzimis 3600 gramu smags un 52 cm garš. Gan māmiņa, gan mazulis jūtoties labi. „Viss ir kārtībā, un esam ļoti laimīgi,” priekā par ģimenes pieaugumu dalījās Edgars Masaļskis.
Hokejists atzina, ka vecākais dēls Emīls (3,5) pirmajās dienās bijis samulsis par to, ka ģimenē ienācis otrs puika. „Protams, gaidīšanas laikā Emīls ļoti priecājās par to, ka būs mazais brālītis. Viņš to ļoti gaidīja, un bieži interesējās, kā būs mammai, kad piedzims bērniņš. Tomēr, kad brālis bija klāt, viņš izskatījās sabijies un satraucies,” smaidot stāsta Masaļsku ģimenes galva.
Iepriekšējo sezonu Masaļskis aizvadīja, sargājot vārtus Rīgas Dinamo sastāvā, bet nākamo sezonu Rīgā viņš vairs nespēlēs.  „Diemžēl Dinamo Rīga nepiedāvāja tik labu līgumu, lai paliktu mājās. Jāsaprot, ka visu mūžu hokeju nespēlēšu, tāpēc jāpacenšas ģimenes vajadzībām nopelnīt vairāk,” neslēpjot skumjas par šķiršanos no Rīgas atsaucīgajiem līdzjutējiem, atzina Edgars Masaļskis.
Savu mīļoto sieviņu Ievu, kura allaž vīru cītīgi atbalstījusi hokeja spēlēs, Edgars Masaļskis sastapa pirms vairākiem gadiem, un šovasar abi atzīmēs jau septīto kāzu jubileju.

Ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv Masaļsku ģimenei vēl veselību, izturību un daudz laimes mirkļu!

Autore: Inta Mengiša, www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma