3. jūlijā "Taureņu vasaras" labdarības koncertuzvedums

Sestdien, 3.jūlijā t/c Mols plkst.12:00 labdarības organizācija palīdzēsim.lv aicina visus uz koncertprojekta Taureņu vasaras labdarības koncertu, lai atbalstītu piecus bērnus, kuriem ir dažādi veselības traucējumi.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Kā jau iepriekš informēts, palīdzēsim.lv akcijas Ar 10 000 taureņiem palīdzēsim.lv bērniem ietvaros ikviens var ziedot 1 LVL, pretī saņemot labdarības akcijas taureni, kas kā labās gribas simbols rotāsies pie t/c Mols griestiem. Bērnu atbalstam iecerēts savākt 10 000 taureņus jeb 10 000 LVL.

Koncertuzvedumā — pasakā ar Anitas Rezevskas ideju, mūziku un dziesmu tekstiem piedalīsies tādi Latvijas estrādes solisti kā Ance Krauze, Normunds Rutulis, Zane Gudrā. Kaspars Markševics, aktieris Valdis Vanags, kā arī TDA Zelta sietiņš dejotāji un VEF Kultūras pils bērnu vokālā ansambļa MOMO dziedātāji. Katrs ziedotājs akcijas laikā dāvanā saņems muzikālās pasakas Taureņu vasaras audio ierakstu lejupielādēšanai no www.palidzesim.lv mājas lapas.

Akcijas atklāšana notikusi 14.jūnijā, un pašlaik ir savākti 1049 taureņi. Palīdzēsim.lv vadītāja Ilze Skuja stāsta, ka „bērni taurenīšus uz vietas apglezno, aplīmē dažādiem nieciņiem, uzraksta vārdiņu, veidojot katrs savu īpašo taurenīti. Arī pieaugušie sniedz emocionālu atbalstu un labprāt iesaistās akcijā. Līdz ar to ceram, ka izdosies sasniegt mērķi un šīs pozitīvās izjūtas nodot tālāk arī mūsu pieciem mazajiem eņģelīšiem.”

Palīdzēt var, ziedojot arī naudu labdarības organizācijas palīdzēsim.lv kontā ar konkrētu norādi, piemēram, Taureņu akcija – Rūtai.

Norēķinu rekvizīti – AS SEB banka LV90UNLA0050013761397,

SWIFT kods: UNLALV2X.

Ziedot 1LVL var, piezvanot arī uz labdarības tālruni 90006888.

Plašāk par koncertprojektu Taureņu vasaras — www.momogroup.lv.
Plašāk par akciju Ar 10 000 taureņiem palīdzēsim.lv bērniem — www.palidzesim.lv.
 

Reklāma
Reklāma

 

Informāciju sagatavoja Guna Miļusa, sabiedrisko attiecību speciāliste