Konkursa „Skaistais kāzu tērps” uzvarētāji! (iedvesmojies savām kāzām!)

Šis laikam ir skaistākais fotokonkurss, kāds līdz šim redzēts! Vairāk nekā 150 mīlestības pilnu un bezgala skaistu fotogrāfiju, kurās atrādīti krāšņi, koši un citādi skaisti kāzu tērpi. Ja tu vēl neesi oficiāli iestūrējis ģimenes ostā, šeit ir bildes, kur iedvesmoties!

Krāšņā un visnotaļ interesantā kāzu tērpa foto iesūtījusi Anita Gustava-Sitniece.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Krāšņā un visnotaļ interesantā kāzu tērpa foto iesūtījusi Anita Gustava-Sitniece.

Portāla mammam.lv/tetiem.lv redakcija, ilgi prātojot, ko nu sumināt kā visskaistākos, nolēma piešķirt ne vien galveno balvu — romantisku atpūtu Smuku muižā —, bet arī redakcijas specbalvas — portāla krekliņus vēl trīs kokursu dalībniekiem!

 

UZVARĒTĀJI!
Tātad senatnīgajā Smuku muižā vakaru Zem zvaigžņotās debess baudīs pāris, kam kāzu tērps bija savdabīgs un drosmīgs — tumši sarkans un mirdzošs zeltā. Foto iesūtījusi Anita Gustava-Sitniece.

Portāla mammam.lv/tetiem.lv krekliņus (gan sievai, gan vīram) saņem:

Pāris, kas salaulājās Rundāles pils Zelta zālē un ik pēc pieciem kopdzīves gadiem nolēmuši ietērpties savas kāzu dienas tērpos, lai nosvinētu kāzu jubileju un palūkotu, kā abi ir mainījušies.:) Foto 5 gadu kāzu jubilejā, Olga Šķeltiņa;


Tērpi, kas mirdz tīrā zeltā! Zeltītie svētki, Inese Martinova;

 

Romantiski baltā, Vita Van.
Apsveicam konkursa uzvarētājus!

 

Reklāma
Reklāma

Apskati arī citus kāzu tērpus!

Baltā kleita ar odziņu
Bezgala drosmīgi!

Rozā līgavas kleita

Ar garu, garu šlepi

Visus konkursa tērpus skati šeit!

 

Lai saņemtu balvas, lūdzu, rakstiet uz inga@mammam.lv. Balvas iespējams izņemt viena kalendārā mēneša laikā kopš uzvarētāju izsludināšanas.