Apsveicam Lieni Šomasi ar meitiņas Gabrielas piedzimšanu!

Dziedātājas Lienes Šomases (23) un viņas drauga Mārtiņa Samuļa ģimenē piedzimusi meitiņa, kurai vecāki devuši vārdu Gabriela. Tātad Līgo svētkus mūziķes ģimene svinēs jau trijatā, raksta nacionālais ziņu portāls www.kasjauns.lv.

Laimīgie vecāki - Liene un Mārtiņš. Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Laimīgie vecāki - Liene un Mārtiņš. Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Pēc slimnīcā aizvadītās nedēļas nogales jau pirmdien laimīgā ģimene atgriezusies mājās.
Ar meitas tēvu Mārtiņu Samuli, kurš vēl aizvadītajā vasarā piedalījās TV šovā Sapņu līgava, Liene Šomase iepazinās pirms pusotra gada, kopā sagaidot 2009. gadu Norvēģijas kalnos. Ilgu laiku abi satikās slepus, plašākai sabiedrībai savas jaunuzplaukušās jūtas slēpdami.
Kad aizvadītā gada nogalē pieteicās abu kopīgais bērniņš, sākumā mūziķe noliedza arī runas par grūtniecību, taču vēlāk izplatīja publisku paziņojumu medijiem, kuriem atzinās, ka tomēr ir mazulīša gaidībās. „Jau vasaras sākumā būsim trijatā, un būsim vēl laimīgāki,” par priecīgajiem jaunumiem savā dzīvē visai Latvijai pavēstīja Liene Šomase. Liene solījās, ka arī tad, kad būs laidusi pasaulē mazuli, viņa to pavēstīs publiski.

Šopavasar, gatavodamies vecāku lomai, Liene un gaidāmās meitiņas tēvs Mārtiņš arī uzsāka kopdzīvi. Šomase tomēr bilda, ka par precēšanos ar mīļoto pagaidām nedomājot. Mūziķe neslēpa, ka abi ar dzīvesbiedru satiekot labi, tomēr kopīgais pēcnācējs neesot tas iemesls, kamdēļ viņa vēlētos steigšus stūrēt laulības ostā. Tā vietā Liene pauda ticību, ka kāzas notiks tad, kad abi ar otro pusīti sajutīs, ka ir īstais brīdis.

Portāls mammam.lv/tetiem.lv sirsnīgi sveic skanīgās balss īpašnieces ģimeni!

Fotogrāfijas par Lienes Šomases dzīvi skati šeit!

Avots: www.kasjauns.lv
 

Reklāma
Reklāma