Brīnišķīga, unikāla, rokām darināta dekoratīvā kosmētika!

The Body Shop jaunā dekoratīvās kosmētikas kolekcija Baked-to-Last Colours ir vienkārši brīnišķīga! Tās izgatavošanas metode ir unikāla, jo šīs Itālijā tapušās acu ēnas, vaigu ēnas un iedeguma krāsas pūderis ir roku darbs no sākuma līdz pat beigām. Divu pavisam vienādu krāsu palešu nav, katrs izstrādājums ir vienreizīgs.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Dekoratīvā kosmētika Baked-to-Last Colours ir labākā apliecinājums itāļu roku darba prasmēm un stila izjūtai. Izsmalcināto krāsu palešu izejvielas tiek liktas uz terakotas ripām, izstrādājumus 24 stundas karsē krāsnī. Katrs izstrādājums atsevišķi tiek apstrādāts ar suku, tā palešu virsma kļūst gluda, skaista un vizoša.

Rezultāts ir sevišķi ilgnoturīga krāsa, kas uzklājas zīdaini mīksti. Dekoratīvās kosmētikas izstrādājumi Baked-to-Last Colours pēc savām īpašībām ir hidrofobi, tāpēc tiem nekaitēs ne dažas prieka asaras, ne sīks lietutiņš. Izstrādājumu sastāvā ir arī godīgās tirdzniecības ceļā iegūtā, ādu mitrinošā marulas eļļa.

Dekoratīvās kosmētikas kolekcija Baked-to-Last Colours (pastāvīgajā sortimentā):
Baked-to-Last Eye Color divu toņu acu ēnu paletes, piedāvājam astoņas dažādas paletes, cena Ls 9.50
Baked-to-Last Blush vaigu ēnas, kas kombinētas ar gaišu akcentkrāsu, divi toņi: 01 Petal un 02 Coral, cena Ls 12.00
Baked-to-Last Bronze iedeguma krāsas pūderis, piedāvājam divus toņus: 01 Golden Bronze un 02 Warm Glow, cena Ls 14.00

Produktus var iegādāties Latvijā The Body Shop veikalos tirdzniecības centros Alfa, Mols, Spice, Domina, Origo un Galerija Centrs, kā arī Liepājā tirdzniecības centrā Kurzeme.
 

Reklāma
Reklāma