Mūžībā aizgājis leģendārais "Līvs" Jānis Grodums

Otrdienas vakarā slimnīcā 51 gada vecumā mūžībā aizgājis grupas Līvi solists Jānis Grodums, pie kura mūzikas izaugusi ne viena vien Latvijas mamma un tētis. Ceturtdien, 17. jūnijā, Vērmanes dārzā notiks koncerts, kas veltīts šim leģendārajam mūziķim.

Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi fotoarhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi fotoarhīva

Presē jau tika ziņots, ka Jānis Grodums ārstējas Latvijas Infektoloģijas centra intensīvās terapijas un reanimācijas nodaļā. Portālam www.kasjauns.lv mūziķa dzīvesbiedre Elita Patmalniece bija apstiprinājusi, ka Groduma veselības stāvoklis ir ļoti smags. Taču Elita uzsvēra, ka Latvijas Infektoloģijas centrā ir labākie ārsti – aknu speciālisti - un viņi dara visu iespējamo, lai mūziķis atveseļotos. „Jātic brīnumam,” ar cerību balsī teica māksliniece.

Vēl otrdien ziņu aģentūras ziņoja, ka daudzi pašmāju mūziķi pauduši vēlmi 17. jūnijā Vērmanes dārza piedalīties smagi slimā grupas Līvi mūziķa Jāņa Groduma atbalstam veltītajā koncertā. Paredzams, ka koncerts notiks tik un tā. Tas sāksies pulksten 18 un ilgs līdz pulksten 23.

Kā informē www.kasjauns.lv, koncertu atklās Groduma līdzgaitnieks grupā Līvi Ainars Virga, bet turpinājumā muzicēs grupas Pērkons, Credo, Linga, Bet bet, Armands Alksnis ar grupu, Harijs Zariņš un grupa Colt, Aisha, Jenny May, Jānis Lemežis ar grupu, vijolnieks Dzintars Beitāns ar grupu, Rock'n'Riga jauno grupu konkursa Garāžas duelis finālisti Pūķa gars un Blacksmith, Kristīna Zaharova, Candy un Johnny Salamander, kā arī daudzi citi populāri mūziķi.

Koncertu vadīs Kaspars Upaciers un Andris Freidenfelds.

Katrs koncerta dalībnieks izpildīs ne vien dziesmas no sava repertuāra, bet kā īpašu pārsteigumu gatavo kādu grupas Līvi dziesmu, ko komponējis vai dziedājis Grodums.Vienlaikus ar atbalsta koncertu Rīgā notiks līdzīgs pasākums arī Groduma dzimtajā Liepājā. Pēc koncerta Vērmanes dārzā pasākums turpināsies bārā Rock'n'Riga, kur muzicēs grupa Dzelzs vilks, kā arī skanēs Groduma dziesmas.

 

Ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv izsaka līdzjūtību Jāņa Groduma tuvajiem cilvēkiem.

Reklāma
Reklāma