Miljonu vērtas skropstas!

Glamūrīgs jaunums, kam jābūt katras sievietes make-up somiņā, jaunākās paaudzes skropstu tuša — īpaši biezām skropstām.

Publicitātes foto. Attēlā redzama Eva Longorija.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto. Attēlā redzama Eva Longorija.

L’Oréal Paris ir radījis jauna veida apjomu palielinošu skropstu tušu Volume Million Lashes: tā piešķirs īpašu apjomu katrai skropstai, padarot tās jutekliski biezas, krāšņas un izteiksmīgas. Skropstas izskatīsies miljons reižu apjomīgākas.

Tiek palielināts katras skropstas apjoms un brīnišķīgi izcelts krāšņais skropstu vēdeklis. Krāšņam un izteiksmīgam skatienam. Skropstas, kas izskatās daudzkārt apjomīgākas, trīs reizes biezākas — miljonu vērtas skropstas!

Uzvari ar apjomu!
Iegūt šo efektu tev palīdzēs unikāla 2 elementu kombinācija: apjomu palielinošā birstīte, kas padara skropstas biezākas — skropstu pa skropstai un liekās skropstu tušas dozators.

Precīza uzklāšana biezām un krāšņām skropstām!
1. Apjomu palielinošā birstīte īpaši biezām skropstām. Elastomēra birstīte, kas veidota atbilstoši jaunākajām tirgus tendencēm ir ļoti elastīga: daudzie sariņi piešķir apjomu katrai skropstai un bagātīgi to pārklāj ar tušu visā garumā. Katra skropsta uzreiz kļūst apjomīgāka, pilnīgāka un izteiksmīgāka. Daudzi sariņi biezām skropstām.
Katras skropstas apjoms tiek palielināts un izcelts, padarot skropstas vizuāli izteiksmīgākas.

2. Liekās skropstu tušas dozators. Ideāls daudzums skropstu tušas ideāli apjomīgām skropstām. L’Oréal Paris speciālisti ir radījuši unikālas tehnoloģijas liekās tušas dozatoru: tas ir izgatavots no elastīga materiāla un pielāgojas katram sariņam, notīrot no birstītes lieko skropstu tušu.

 


Rezultāti:
Optimāls pārklājums katrai skropstai — bez tušas kamoliņiem!
Cena: 10,99 Ls (iepazīšanās cena jūnijā, jūlijā 9,99 Ls)

Reklāma
Reklāma