Sandis Ozoliņš iesniedzis šķiršanās pieteikumu

Rīgas rajona tiesa ir pieņēmusi laulību šķiršanās iesniegumu no Rīgas Dinamo kapteiņa Sanda Ozoliņa, ziņo portāli nra.lv un kasjauns.lv. Paša Ozoliņa komentāru nav izdevies iegūt, jo hokejists šobrīd atrodas ASV.

Foto no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva

Sandis ar dzīvesbiedri Sandru ir precējušies jau vismaz 15 gadus un viņu ģimenē aug divi dēli – Kristofers un Roberts.
Pagaidām grūti spriest, kas ir šķiršanās pieteikuma iemesls. Nav noslēpums, ka savulaik lielas problēmas Ozoliņu ģimenē radīja Sanda alkoholisms:
Intervijā, kas novembrī tika publicēta portālā kasjauns.lv Sandis teica: „Grūti pateikt, kas sievai palīdzēja to laiku izturēt, varbūt viņa redzēja manu vēlēšanos mainīties. Bija brīži, kad pašam šķita, nu gan Sandra mani pametīs. Trakākās bija vasaras, sezonas laikā nedzēru. Taču pēc šīs “atpūtas” jutos vēl vairāk noguris nekā pēc spēlēm. Tas, ka spēļu laikā no alkohola spēju atturēties, manī radīja cerību, ka tik traki nav, gan jau nepazudīšu. Diemžēl viss progresē.
Pašlaik man palīdz tie, kas paši pieredzējuši alkoholismu. Beidzot es spēju ar kādu izrunāties, kaut izgāzt visu to žulti, kas manī ir sakrājusies. Esmu iemācījies visu neturēt sevī... Kad sieva redz, ka es atkal sāku pats ar sevi runāt, viņa uzreiz prasa, kad pēdējo reizi esmu bijis uz sapulcēm. Es pats to vēl neesmu paspējis ievērot. Bet, kad Sandra tā pasaka, ir skaidrs, ka nemanot atkal esmu sācis problēmas sevī apspriest, tātad jāiet un jāpadalās ar kādu. Sieva ir mans tuvākais cilvēks, bet man svarīgi ir runāt arī ar cilvēkiem, kas spējuši tikt galā ar alkoholismu un tagad dzīvo normālu dzīvi.”
Tieši izvēle atsākt spēlēt hokeju un došanās uz Rīgu radīja iespaidu, ka Sandis ar alkohola problēmu ir ticis galā un tas ģimenē radījis mieru. Turklāt Sandis atzina, ka pirms pieņemt lēmumu par pārcelšanos uz Rīgu ļoti rūpīgi to apsvēris savā ģimenē un saņēmis tās atbalstu. Tomēr, kā izriet no vēlākajām Sanda dzīvesbiedres Sandras intervijām ģimenei tas par labu nav nācis. Tā, piemēram, žurnālam Vakara Ziņas Sandra atzina, ka dzīvot atsevišķi bez vīra esot ļoti smagi: „Vientulības sajūta, dzīvojot ASV, ir šausmīga. Grūti dzīvot atsevišķi. Ļoti grūti. Mēģinu ielikt smadzenēs, ka jādara tas, kas jādara. Bērniem jāiet uz skolu, un vīram jāstrādā. Mēģinām atbraukt, kad varam.»

Iespējams, ka šķiršanās pamatā ir pavisam cits iemesls. Ļaudis melš, ka Dinamo kapteinis ir redzēts TV dīvas Annas Lieckalniņas sabiedrībā...

Materiāls publicēts sadarbībā ar ziņu portāliem nra.lv un kasjauns.lv.

Reklāma
Reklāma