Filma Paulu Koelju daiļrades cienītājiem "Veronika grib mirt"

No 28. maija kino Rīga uz ekrāna pasaulslavenā Paulu Koelju romāna ekranizācija VERONIKA GRIB MIRT / VERONIKA DECIDES TO DIE ar Sāru Mišelu Gelāru galvenajā lomā. Rakstnieks atzīst, ka Gelāra jūtīgi atveido Veroniku tādu, kādu viņš to vienmēr esot iztēlojies. 

Kadrs no filmas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kadrs no filmas.

Dažreiz ir jānomirst, lai sāktu dzīvot.
Mēs dzīvojam tā, it kā būtu nemirstīgi. Ieslīgstot ikdienas rutīnā, atstājam sapņu īstenošanu uz nākotni, aizmirsdami, ka katra diena var būt pēdējā. Veronika ir viena no mums. Viņa ir jauna, skaista, pašpārliecināta. Veiksme viņai ir labvēlīga. Taču Veronikas saplānotā un perfekti noorganizētā Ņujorkas iedzīvotāja dzīve pēkšņi kļūst garlaicīga. Neizturami prognozējama. Neinteresanta. Un tad viņa nolemj mirt…
Šī filma par dzīvi, nāvi, mīlestību un par dzīves alkām nāves priekšā ir ieteicama visiem kā zāles pret depresiju, nomāktību, neapmierinātību un garlaicību. Laiks mosties!

Turklāt pieciem laimīgajiem pirmā seansa apmeklētājiem būs unikāla iespēja saņemt dāvanā Paulu Koelju jaunāko grāmatu Uzvarētājs ir viens, ko izdevis JĀŅA ROZES APGĀDS. Grāmatas darbība norisinās Kannu festivāla atmosfērā, kas ieved lasītāju kārdinošā kino vidē. Pirms seansa varēs iegādāties arī citas autora grāmatas latviešu, krievu un angļu valodās.

ĪPAŠA AKCIJA! Pērkot jebkuru no Koelju grāmatām Jāņa Rozes grāmatnīcās, saņem 50% atlaidi divām biļetēm uz filmu! Akcija spēkā no 24. maija līdz 13. jūnijam.
 

Reklāma
Reklāma