ES mājā Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā spēlēs pasakas

Otrdien, 1. jūnijā, no plkst. 15.00 Eiropas Savienības mājā ciklā Eiropas gadalaiki bērniem notiks vērienīgas Starptautiskās bērnu aizsardzības dienas svinības pasākumā Spēlēsim pasakas!.

Pubicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pubicitātes foto.

Pasākumā Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA) teātra mākslas nozares studenti un absolventi spēlēs, rādīs, maskos, dziedās, stāstīs, dejos un visādi citādi izrotaļāsies.. Vai mēs zinām, cik daudz Eiropas Savienībā tautu? Un katrai no tām ir savas pasakas - itāļiem, frančiem, rumāņiem, īriem, čehiem, lietuviešiem, poļiem un, protams, arī latviešiem.   
 
Visi mazie pasākuma dalībnieki tiek aicināti piedalīties konkursā un saņemt Lielās un Mazās pasaku balvas, tāpēc uz pasākumu jāierodas ar savu mīļāko no dažādiem materiāliem paša izgatavoto pasaku tēlu, ko var paņemt rokās un samīļot, tāpēc šoreiz zīmējumi nederēs.

Pasākums norisināsies vairākās ES mājas istabās. Pie ieejas bērnus un viņu vecākus sagaidīs LKA studenti, kuri sadalīs visus pasākuma viesus trijās grupās un turpmākajā pasākuma norisē būs šo grupu vadītāji. Grupas tiks vestas pa dažādiem maršrutiem, katrā no tiem izrādot visu pasaku uzvedumus. Pēc trīs pasaku noskatīšanās visas grupas tiksies 2. stāva zālē, kur notiks spēles un pasākuma noslēgums – bērnu veidoto darbu apbalvošana. Būs arī dažādi gardumi.

Eiropas gadalaiki bērniem mērķauditorija ir bērni no 5 līdz 10 gadu vecumam kopā ar vecākiem.

Pasākumi Eiropas Savienības mājā interesentiem pieejami bez maksas.

 

Reklāma
Reklāma