White Musk Sport — svaigs parfīms vīrietim

The Body Shop jaunais vīriešu parfīms White Musk Sport izstrāvo enerģiju, svaigumu un šarmu. Parfīms domāts jauniem un jauneklīgiem, aktīviem un laikam līdzi ejošiem vīriešiem, kas sporto, ceļo un izbauda uzturēšanos brīvā dabā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Parfīms White Musk Sport satur uzmundrinošo citronu un greipfrūtu, un citrusu smaržu papildina bazilika un rozmarīna svaigie augu aromāti. Apelsīnu ziedi piešķir maiguma niansi, bet parfīma jutekliskajā sirdsnotī jaušams muskuss, vetivērijas lapas, dzintars un ādas smarža.


Parfīma radītāja Žiljeta Karagezoglu (Juliette Karagueuzoglou) raksturo White Musk Sport kā "enerģijas lādiņu, kas iedarbojas uz visām maņām". Karagezoglu radījusi vairākus pasaulē iecienītus vīriešu parfīmus, starp tiem ir Yves Saint Laurent L’Homme un Givenchy Very Irresistible for Men.


White Musk Sport Eau de Toilette ir pirmais vīriešu tualetes ūdens, kura sastāvā esošais alkohols iegūts godīgas tirdzniecības ceļā. Alkohola izgatavošanai izmantotās cukurniedres tiek audzētas ekoloģiskajās saimniecībās Ekvadorā. White Musk Sport Eau de Toilette, cena Ls 18,40Ls / 100 ml.


Parfīma sērijā ietilpst arī maigs, mitrinošo medu saturošs matu un ķermeņa mazgāšanas līdzeklis White Musk Sport Hair & Body Wash, cena Ls 8,90Ls / 200 ml, kā arī ādu nomierinošs, alveju saturošs dezodorants White Musk Sport Anti-Perspirant Deodorant, cena Ls 7,50Ls / 75 ml. Gan medus, gan alveja ir godīgās tirdzniecības ceļā iegūti ekoloģiski produkti.
 

Reklāma
Reklāma

 

Produktus var iegādāties Latvijā The Body Shop veikalos tirdzniecības centros Alfa, Mols, Spice, Domina, Origo un Galerija Centrs, kā arī Liepājā tirdzniecības centrā Kurzeme.