Legantei gaidāms pirmdzimtais

TV sejas un aktrises Dagmāras Legantes (32) un viņas jaunā vīra uzņēmēja Normunda Celmiņa (41) ģimenē gaidāms pieaugums, vēsta portāls www.kasjauns.lv.

Ja šova sākumā Dagmāra Legante pārsteidza ar apbrīnojamo kalsnumu, tuvojoties „O!Kartes akadēmijas” noslēgumam, vadītājas tērpi kļūst arvien platāki.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja šova sākumā Dagmāra Legante pārsteidza ar apbrīnojamo kalsnumu, tuvojoties „O!Kartes akadēmijas” noslēgumam, vadītājas tērpi kļūst arvien platāki.

Trīs mēnešu laikā izaugsmi un jaunus vaibstus guvuši ne tikai TV šova O!Kartes akadēmija dalībnieki, bet arī šova vadītāja Dagmāra Legante. Daiļās TV dīvas tērpi talantu šova koncertos mainījušies līdz ar Legantes auguma pārvērtībām. Vairs nav noslēpums, ka kleitu stils nu pieskaņots Dagmāras topošās māmiņas aprisēm, kas ik nedēļu kļūst arvien izteiktākas un pamanāmākas.

Pirmoreiz sabiedrībā ar jauno draugu uzņēmēju Normundu Celmiņu Dagmāra Legante izgāja 2008. gada vasarā. Bet šā gada 7. maijā, gleznainajā Kukšu muižā Tukuma pusē abi nosvinējuši kāzas — pavisam šaurā radu un tuvāko draugu lokā, aptuveni 30 cilvēku kompānijā. Laulības ostā pāris iestūrējis pēc apmēram divarpus gadu ilgas kopābūšanas.

Piepildījusi ilgas pēc sava mazuļa
Iespējams, jau drīzumā Dagmāra Legante pavēstīs sabiedrībai ne tikai to, kā lolo sava jaunā vīra bērnus, bet arī, ka pati gatavojas kļūt par māmiņu. Beidzamajā laikā vēl nesen trauslās un slaidās Legantes auguma aprises kļuvušas sievišķīgākas. To it sevišķi varēja pamanīt Dagmāras vadītajā šovā O!Kartes akadēmija, jo tajā viņas greznās kleitas ik nedēļu kļuva arvien platākas un platākas.
Nu Dagmāra apprecējusies. Tomēr ne viņa, ne jaunais vīrs Normunds neatklāj, vai precības bijušas plānotas jau iepriekš vai arī varbūt tās pasteidzinājušas kādas citas priecīgas vēstis. Tiesa, skaists gredzentiņš Dagmāras pirkstā parādījās jau aptuveni pirms gada. Tolaik viņa bija noslēpumaina, iespējamos precību plānus neatklādama. Viņas draugs Normunds arī neatzinās, vai bildinājis mīļoto, — tas esot jājautā Dagmārai pašai.

Ģimenes portāls mammam.lv/tetiem.lv sirnsīgi sveic jauno ģimeni!

Autores: Baiba Butkovska, Inta Mengiša, www.kasjauns.lv

Foto: Mārtiņš Purviņš, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Reklāma
Reklāma