Atrodi savu "Noslēpumu grāmatu" kopā ar "Kubuś" un laimē braucienu uz ūdens atrakciju parku Berlīnē

Ir vismaz divas lietas, ko bērni parasti ir gatavi nenogurstoši darīt: spēlēties un našķoties ar gardumiem! Un vēl jaukāk ir tad, ja par spēlēšanos un našķošanos pienākas balvas.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Tieši šādu iespēju piedāvā jaunā izklaidējoši izglītojošā interneta spēle Kubuss un Noslēpumu grāmata. Tajā iespējams iesaistīties ikvienam Kubuś sulu lietotājam, reģistrējoties interneta mājas lapā www.kubus.lv.

Jaunā spēle ir interesanta gan bērniem, gan arī vecākiem. Bērniem tā sniedz iespēju attīstīt savu domāšanu un iemaņas, kā arī pilnveidot savas zināšanas par pasauli. Savukārt vecākiem – iespēju savām atvasēm sagādāt intriģējošas un lietderīgas balvas, kas var vēlāk noderēt arī tuvākajos vasaras pārgājienos.

Noteikumi dalībai ir ļoti vienkārši: dzer veselīgās Kubuś sulas, atrodi uz pudeles noslēpto slepeno kodu un reģistrējies spēlei, izmantojot šo kodu, interneta mājas lapā www.kubus.lv. Slepeno kodu krāšana ir lietderīga arī tālākā spēles gaitā, jo sniedz iespēju piekļūt spēlē ierīkotajām speciālām slēgtajām zonām, kā arī iegūt papildu punktus un balvas.

Ko iespējams laimēt
Spēli saistošāku vienmēr padara interesantas balvas, kas spēlētājiem šoreiz ir patiešām vērtīgas: tostarp galvenā balva ir nedēļas nogales ceļojums četrām personām uz ūdens atrakciju parku Vācijā – Tropical Island. Spēlētājiem iespējams laimēt arī kādu no 12 PlayStation 3 spēļu konsolēm vai kādu no 36 PlayStation Portable spēļu konsolēm. Tāpat iespējams laimēt kādu no 600 USB zibatmiņām. Piedzīvojumu meklētājus un pārgājienu atbalstītājus noteikti interesēs simtiem piedāvāto telšu, teleskopu, jostas somiņu, kabatas lukturīšu, kompasu, bumerangu un rāciju, kuru ieguvēji tiek noteikti katru nedēļu un informācija par viņiem ir pieejama mājas lapā www.kubus.lv.

Salu ceļojums
Spēle Kubuss un Noslēpumu grāmata ir ceļojums pa četrām salām. Kopā ar lācēnu Kubusu spēlētājs apceļo Meža un Augļu salu, Pirātu atolu un Burvja Gmora klinti. Katrā no šīm salām spēlētāju sagaida intriģējoši piedzīvojumi un svarīgi uzdevumi. Tomēr galvenais lācēna Kubusa uzdevums ir atgūt sliktā burvja Gmora nozagto Noslēpumu grāmatu. Tas gan nav nemaz tik viegli paveicams, jo Kubusam ceļā stājas jūras pirāti.

Iesakām pasteigties, jo spēles darbības laiks ir ierobežots – vari tajā piedalīties tikai līdz 2010. gada 6. jūnijam.

Gaidīsim tevi ciemos: www.kubus.lv
 

Reklāma
Reklāma