Vēl skaistāku kāju noslēpums

Vīrieši būs kā bez valodas. Sievietes gribēs būt Tavā vietā. Un neviens nezinās, ka visu panākumu atslēga ir Tavās kājās. Atklāj, kā savus sēžas muskuļus vari trenēt ar 28% lielāku efektivitāti.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izrādās, ka ķermeņa formas var uzlabot gan pastaigājoties ar bērniem, suni vai vienkārši iepērkoties, īpaši, ja kājās ir EasyTone apavi. EasyTone ikdienas sportiskā stila apavi ir radīti, lai palīdzētu tonizēt Tavu kāju muskuļus, pateicoties papēdī un zolē iestrādātajiem līdzsvara spilventiņiem. Šie izvirzījumi pazolēs, sperot soli, rada dabisku nestabilitātes sajūtu un liek muskuļiem pielāgoties, veicinot to tonizēšanu. Sākumā EasyTone apavos Tu jutīsies kā pastaigājoties pa irdenām pludmales smiltīm.  

Firmas Reebok radītā EasyTone tehnoloģija, kas aizgūta no līdzsvara trenažiera bumbas un kas, pateicoties gaisa kustībai, rada nelielu nestabilitāti ejot, tonizē un stiprina galvenos kāju muskuļus. Tā kā līdzsvara vingrojumos tiek nodarbināti arī vēdera un pārējie galvenie muskuļi, pēc 40 minūšu ilgas pastaigas raitā solī būsi panākusi treniņa efektivitāti vairākām muskuļu grupām. Saskaņā ar ASV Delaveras Universitātes pētījumiem, apakšstilbu un augšstilbu muskuļi, ejot EasyTone apavos, darbojas ar 11% lielāku intensitāti, bet sēžas muskuļi pat ar 28% lielāku efektivitāti. Jo muskuļi darbosies intensīvāk, jo vairāk kalorijas tiks sadedzinātas, vienlaicīgi arī nostiprinot muskuļus.

EasyTone apavi ir paredzēti vilkšanai, dodoties parastās ikdienas gaitās! Tomēr ir izstrādāti arī 12 dažādi vingrinājumi, ko var veikt šajos apavos.

Sporta apavu un apģērbu ražotājs Reebok arī Latvijas sievietes iepazīstina ar ASV, Krievijā, Skandināvijā un citās Eiropas valstīs lielu atsaucību ieguvušajiem EasyTone apaviem. Latvijā tos var iegādāties Sportland veikalos tirdzniecības centros Alfa, Spice, Origo, Domina un galerijā Centrs. Par EasyTone apaviem vairāk variet uzzināt arī t/c Olimpija veikalā Sport2000 un Elkor sporta veikalos.

Īpašu pasākumu māmiņām organizē Elkor Plaza tirdzniecības centrs Brīvības gatvē 201, kur sporta nodaļā 1. un 9. maijā no 12:00 – 14:00  par EasyTone apaviem vairāk varēs uzzināt arī no citiem EasyTone lietotājiem un fitnesa speciālistiem, vienlaikus izmantojot izdevīgus piedāvājumus.

Jautājumi un atbildes:
Kas ir Reebok EasyTone apavi?
Reebok EasyTone ir jauns apavu nozares izgudrojums, kas ar katru veikto soli palīdz tonizēt kāju muskuļus. Tie ir pirmie šāda veida treniņa apavi, kuru dizains un stils ir tik lielisks, lai tos gribētos vilkt izejot ikreiz un jebkur.

Kā darbojas mani EasyTone apavi?
Apavu papēdī un zem pēdas daļas ir iestrādāti līdzsvara spilventiņi. Šie izvirzītie spilventiņi, sperot soli, mudina dabiski noturēt līdzsvaru, tādējādi liekot pielāgoties un veicinot galveno kāju un sēžas muskuļu tonizēšanu. Jūs patiešām sajutīsiet atšķirību!

Vai šie EasyTone apavi ir paredzēti kādam noteiktam treniņa veidam?
Nē, EasyTone apavi ir paredzēti vilkšanai, dodoties parastās ikdienas gaitās! Tomēr ir izstrādāti arī 12 dažādi vingrinājumi, ko var veikt šajos apavos. Vingrinājumi galvenokārt nodarbina kāju un vēdera muskuļus un ir vērsti uz līdzsvara noturēšanu. Šos vingrinājumus var izpildīt arī mājas apstākļos, un Jums kā aizņemtai sievietei, tas ir lielisks ieguvums.

Ko vēl iegūšu, valkājot EasyTone apavus?
Pārbaudot apavus, mēs secinājām, ka cilvēkiem patīk ilgāk veikt kādu nodarbi, piemēram, pastaigu pa parku, ja paralēli no tās ir arī kāds cits labums – tvirtāks dibens, stingrākas ciskas un ikri.

Vai ir kāda iespēja traumēties?
Ņemot vērā līdzsvara spilventiņu nestabilitāti, vajadzētu izvairīties no neparedzētas, straujas virzības uz sāniem vai sporta, kur ir daudz sānu kustības, piemēram, basketbola vai tenisa.

Vai līdzsvara spilventiņi nodilst vai ir pārdurami?
Nē, līdzsvara spilventiņi ir ilgstoši pārbaudīti un ir ļoti izturīgi.

Cik ilgi nepieciešams staigāt, lai EasyTone apavu valkāšanas rezultāti būtu pamanāmi?
EasyTone apavi darbojas un procentuāli vairāk aktivizē muskuļu darbību nekā līdzīgi apavi, kuru zole ir pildīta ar putu materiālu. Tātad, jo vairāk Jūs staigāsiet, jo labākus rezultātus sasniegsiet.

 

Reklāma
Reklāma

Ieskaties: http://easytonelatvia.blogspot.com/
 

/REKLĀMAS PROJEKTS/