Skrastiņam un Ķuzulei — dvīņi!

Priecīga ziņa - Dailes teātra aktieri Ilze Ķuzule Skrastiņa (24) un Artūrs Skrastiņš (35) kļuvuši par vecākiem. Viņiem piedzimuši dvīņi puika un meitene, vēsta portāls www.kasjauns.lv.

Jaunie laimīgie vecāki! Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi fotoarhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunie laimīgie vecāki! Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi fotoarhīva.

Literātes Māras Zālītes meita Ilze Ķuzule ir viena no talantīgākajām jaunās paaudzes aktrisēm. Viņa pabeigusi Latvijas Kultūras akadēmijas dramatiskā teātra aktieru kursu, 2007. gada rudenī ar Dž. Dž. Džilindžera iestudēto izrādi Tas trakais, trakais Harijs pieteica sevi Dailes teātrī, bet pirms diviem gadiem viņa saņēma Spēlmaņu nakts teātra gada balvu par labāko Gada debiju.  
Artūra Skrastiņa un Ilzes Ķuzules jūtas uzplauka pirms vairāk nekā diviem gadiem viņi iepazinušies Olimpiskā sporta centra peldbaseinā. Visai drīz Artūrs Skrastiņš lūdza izredzētās roku un savai mīļotajai uzvilka pirkstā saderināšanās gredzenu. Artūra Skrastiņa un Ilzes Ķuzules laulību ceremonija notika 2008. gada 23. decembrī Krimuldas baznīcā sirsnīgā atmosfērā vairāk nekā 60 viesu klātbūtnē.
To, ka burvīgais aktieru pāris ir sava pirmdzimtā gaitās, sabiedrība uzzināja pēc pērn rudenī notikušās Spēlmaņu nakts balvu pasniegšanas ceremonijas, kad nevarēja nepamanīt, ka Ilze Ķuzule Skrastiņa ir māmiņas cerībās. Drīz pēc tam radošajās aprindās runāja, ka Ilzei un Artūram gaidāmi dvīņi, turklāt tam par apliecinājumu kļuva fakts, ka Artūrs Skrastiņš ģimenes vajadzībām esot iegājies jaunu auto mazu busiņu.
Kaut arī paši savu privāto dzīvi Artūrs Skrastiņš un Ilze Ķuzule Skrastiņa nereklamē, tomēr teātra vidē tagad strauji izplatās vēsts, ka šonedēļ Artūram un Ilzei piedzimuši dvīņi!


Portāls mammam.lv/tetiem.lv sirsnīgi sveic jaunos vecākus!


Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma