Svētdien Rīgā norisināsies velo-orientēšanās sacensības par godu Lielajai Talkai

Šo svētdien, 25. aprīlī aktīvās atpūtas organizācija Lūzumpunkts aicina Lielās Talkas dalībniekus un citus aktīvās atpūtas cienītājus atzīmēt Lielās Talkas notikumu, piedaloties komandu velo-orientēšanās sacensībās Rīgā – Pilsētas medībās Talkotājiem. Visi, kas ieradīsies ar Talkas oficiālo simbolu – zaļo lentīti, Pilsētas medībās piedalās bez dalības maksas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Piedzīvojumu un orientēšanās sacensības Pilsētas medības Talkotājiem, kas norisināsies  šo svētdien no plkst. 12.00 līdz 14.00 Rīgā, būs azartisks pasākums, kura laikā komandām 3 līdz 4 cilvēku sastāvā kādā no Rīgas rajoniem ar velosipēdiem konkrētā laikā  jāveic dažādi atraktīvi uzdevumi. Disciplīnas pārsvarā balstīsies uz prasmi orientēties pilsētvidē, plānot uzdevumu veikšanas secību, pamanīt būtiskas detaļas un veiksmīgu komandas dalībnieku sadarbību. Dalībnieku reģistrācija Andrejsalā sāksies no plkst. 11.00, sacensību starts komandām tiks dots plkst. 12.00.

Pirms sacensības dalībniekiem jāpiesaka sava komanda organizācijas mājas lapā: www.luzumpunkts.lv. Iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta, jo komandām pirms dalības jāiepazīstas ar dalības noteikumiem un jāsagatavojas sacensībai.
Piedzīvojumu organizācija Lūzumpunkts ir aktīvu un azartisku cilvēku apvienība, kuras dalībnieki veido un piedāvā ikdienas dzīvi padarīt aizraujošāku un piedzīvojumiem bagātāku. Kopš 2006.gada Lūzumpunkts regulāri organizē pilsētas orientēšanās sacensības, piedzīvojumu spēles, augsto virvju un komandas veidošanas programmas, kā arī citus aktīvus un radošu atpūtas pasākumus. Pasākumi piedāvā dažādu grūtības pakāpju fiziskas un prāta aktivitātes ar piedzīvojumu garšu gan urbānā, gan nepieradinātā vidē uz zemes, gaisā vai ūdenī.

Papildu informācija: www.luzumpunkts.lv
 

Reklāma
Reklāma