Le Paradis de Nina

Nina aicina Jūs uz savu jaunatklāto paradīzi. Jūsu priekšā atveras īpaši vārti, kas ieved sapņu un fantāzijas pasaulē – dārzā, kurā viss ir veidots no papīra. Šī dārza koki ir no tintes, bet smalkās ziedlapiņas ir veidotas no dzejas rindām.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

No katra zieda vēdī dzejas aromāts, vārdi, kuri, saskarsmē ar Jūsu personību, atplaukst un ļauj ziedam atvērties. Tas ir kā smarža, kas, saskaroties ar ādu, kļūst unikāla. Le Paradis de Nina ir poētisko jūtu un iedvesmas koncentrāts, kas radīts mūsdienīgai pasaku princesei. Viņa ir ļoti romantiska, zinātkāra sieviete, kas nebaidās no izaicinājuma. Viņas pavedinošais smaids apbur ar savu svaigumu.  Viņas apreibinošās smaržas liek jums pārcelties  uz ideālo pasauli, kurā valda viņa. Le Paradis de Nina jaunā gaismā parāda Marie Salamagne un Oliviera Crespa veidotās smaržas.


Le Paradis de Nina ar tām piemītošo franču Madeleine kūku gardo aromātu, kas atsauc atmiņā bezrūpīgo bērnību, ir tikpat jutekliskas un iekārojamas kā to priekšgājējas. Brīnišķīgās un apreibinošās Le Paradis de Nina ietin savu maģisko esenču plīvurā. Smaržas veido tādas sastāvdaļas, kas liek jums atcerēties sen aizmirstas lietas, kas priecēja un radīja laimes sajūtu. Tā ir kā dvesma, kas veicina skābi-svaigā apelsīnu un mandarīnu miziņu aromāta eksploziju. Tam seko otrais iedvesmas vilnis, kas palīdz noteikt neatvairāmo apelsīnu ziedu, mandeļu ziedu un heliotropa aromāta pieskārienu, kas savijušies ar ābolu karameļu un gardēniju smaržu. Visbeidzot, no aromāta sirds izplūst noslēpumainā sandalkoka, baltās koksnes un pačūlijas notis, paverot ceļu vaniļas jutekliskumam.


Ienirstiet Le Paradis de Nina dzīvespriecīgajā svaigumā, lai tas jūs pārsteidz ar savām ziedu notīm, eleganto tekstūru un novatorisko izsmalcinātību.
Le Paradis de Nina īpašā izlaiduma tualetes ūdens (50 ml 39 Ls)


Origami
Origami ir māksla pārvērst papīra loksnes par trīsdimensiju figūrām. Mākslu atdzīvināt materiālu, uzburt iedomāto figūru, kas slēpjas aiz papīra lapas vienkāršajām līnijām, mākslu strādāt pie tā un darīt brīnumus var nosaukt par mākslu dalīties. Radošā procesa gaitā autors savos darbos iemieso dzeju, savas jūtas un atrod mierinājumu. Viņš darbos ieliek savu būtību. Viņa talants iepūš dzīvību katrā mazajā mākslas darbā, kurš piedzīvo jaunas, unikālas sajūtas caur cilvēku, kuram tiek uzdāvināts. Papīrs (kami) vienmēr tiek locīts ar rokām (oru), neizmantojot nekādas palīgierīces, tādējādi, tiek radītas figūras, kuras iedvesmojusi pati daba. Tās ir kā skaistuma un zināšanu simboli, kas spēj veidot vienu veselumu. Cilvēks, kurš reiz izpratis origami mākslu, ieliek katrā locījumā savu būtību, sūtot visumam mieru un laimes sajūtu.

Vārds origami, kas nozīmē vizuālā dzeja parādījās Eiropas valodās tikai 20. gadsimta vidū. Katru kompozīciju veido tā cilvēka dvēsele, kura prātā kompozīcija ir dzimusi, locītāja personiskās iezīmes, skatītāju uztvere un saņēmēja jutīgums.

Reklāma
Reklāma

Precīza Origami izcelsme nav zināma. Daži domā, ka šī māksla ir aizsākusies senajā Ķīnā pirms 2000 gadiem, laikā, kad sāka ražot papīru. Diemžēl šai teorijai nav nekādu pierādījumu. Par spīti faktam, ka papīra locīšanas mākslu Japānā pazina kā orisue, orikata, orimono, vārds origami Japāņu valodā ienāca tikai 19. gadsimta beigās vai 20. gadsimta sākumā. Tā kā papīrs bija ekskluzīvs materiāls, origami mākslu varēja baudīt tikai dažādu ceremoniju laikā. To pielietoja oficiālu paziņojumu nosūtīšanai, dāvanu iesaiņošanai, sake pudeļu dekorēšanai. Šī māksla bija iekļauta arī Samuraju apmācības kursā. Gadsimtu gaitā tika izstrādātas dažādas formas ar visdažādāko pielietojumu - kā praktisku, tā arī formālu.
Neskatoties uz origami mākslas lielo nozīmi Japānas kultūrā, tā ir spējusi atrast ceļu uz Eiropu, kur tā saucas papīra locīšana (papyroflexia). Tāpat kā cilvēki, arī papīra locīšanas paņēmieni, kas tiek lietoti šajās dažādajās pasaules daļās ir ļoti atšķirīgi. Tādēļ Japānas un Eiropas papīra locīšanas skolas tiek uzskatītas par neatkarīgām, kas neietekmē viena otru. Vārds origami, kas nozīmē vizuālā dzeja parādījās Eiropas valodās tikai 20. gadsimta vidū. Katru kompozīciju veido tā cilvēka dvēsele, kura prātā kompozīcija ir dzimusi, locītāja personiskās iezīmes, skatītāju uztvere un saņēmēja jutīgums. Katrs darbiņš ir unikāls; katra papīra loksne atšķiras no pārējām. Katrs locījums aizzīmogo tā brīža neatkārtojamo burvību. Origami ir kaut kas vairāk par ģeometriju, tā ir skaidrības, trausluma un elegances izpausme, spēcīga pašizteikšanās saikne ar emociju ietērpšanu formā.  


Pudelīte
Le Paradis de Nina pudelīte ir stikla ābolīša formā, kura rožaino toni veiksmīgi papildina balta nokrāsa. Tas ir ābolītis, kas atgādina par to, cik mīksti un pūkaini ir mākoņi un, cik jaukas un patīkamas var būt atmiņas. Jauno smaržu iepakojums, gluži kā smalkās origami papīra loksnes, kuras ieskauj dzejas burvību,  līdzinās ar baltiem ziediem rotātai dārgumu lādītei, jo tajā glabājas ar dzeju piesūcinātas smaržas....
 
Ieskaties: www.ninaricci.com