Ilze Ķuzule vēlas būt mamma uz pilnu slodzi

Lai arī UgunsGrēks skatītāji nepacietīgi gaida ātrāk atgriežamies seriālā aktrisi Ilzi Ķuzuli–Skrastiņu, topošā māmiņa atklāj, ka tik drīz tas noteikti nebūšot, raksta www.kasjauns.lv.

Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi fotoarhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi fotoarhīva

Aktrise, kura 12. martā nosvinēja 25. dzimšanas dienu, stāsta, ka pašreiz viņas dzīvē primārā esot topošās māmiņas loma, tāpēc pēc bērna piedzimšanas viņa noteikti negrasoties ātri atgriezties nedz teātrī, nedz arī seriālā UgunsGrēks. „Domāju, ka tas ir normāli — grūtniecības laikā nedomāt par atgriešanos darbā,” saka aktiera Artūra Skrastiņa sieviņa. Viņa atzīst, ka noteikti nebūšot no tām sievietēm, kuras cenšas gluži vai rauties uz pusēm, lai apvienotu gan karjeru, gan mātes pienākumus.

Viņa nebūšot no tām sievietēm, kuras cenšas gluži vai rauties uz pusēm, lai apvienotu gan karjeru, gan mātes pienākumus.


Lai arī aktrise par atgriešanos darbā nedomā, viņa cītīgi seko kolēģu darbam, vērojot seriālu televīzijā. Ilze Ķuzule– Skrastiņa atklāj, ka vairāk par sižetu viņu interesējot tieši kolēģu darbs: „Es jūtu līdzi producentiem, režisoriem un aktieriem.” Lai arī daudzi seriāla skatītāji nav apmierināti ar negatīvajiem un pat ļaunuma pilnajiem notikumiem, kas risinās seriālā UgunsGrēks, Ilze tur neko sliktu nesaskata: „Kāds asumiņš taču noteikti ir vajadzīgs! Aktieri ir kļuvuši daudz ēverģēlīgāki — ar pārģērbšanos un labu humora devu.” Tāpat viņa skatītājiem vēlas pateikt, ka tiem jāsaprot, ka seriāls tiek veidots tieši viņiem, tāpēc ikviens viņu ieteikums un komentārs ir vajadzīgs un nozīmīgs. Ķuzule–Skrastiņa ir pārliecināta, ka seriāla veidotāji rāda to, ko skatītāji vēlas redzēt, un, ja cilvēki izrāda interesi, — tas vien jau ir ļoti labi.


Reklāma
Reklāma

Artūra Skrastiņa un Ilzes Ķuzules kāzu fotogaleriju skati šeit!
Autore: Zane Zusta, www.kasjauns.lv