Palīdzēsim izremontēt procedūru telpas bērnu slimnīcā

Bērnu slimnīcā joprojām ir daudz telpu, kurās ieejot sažņaudzas sirds. Vienas no tādām ir ūdens terapijas procedūru telpas Bērnu slimnīcā Gaiļezerā. Telpu katastrofālā stāvokļa dēļ, tās šobrīd ir slēgtas, lai gan tās ir ļoti svarīgas bērniem ar nervu sistēmas un garīgās veselības traucējumiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tā šobrīd izskatās ūdensdziedniecības telpas bērnu slimnīcā Gaiļezers:



Taču ir vīzija par to, ka šī telpas varētu izremontēt, lai bērniem tās atkal būtu pieejamas. Īpaši svarīgas ūdens procedūras ir bērniem ar nervu sistēmas un garīgās veselības traucējumiem. Bērnu psihiatrijas klīnikā ārstējas līdz 1000 pacientiem gadā, neiroloģijas nodaļā vidēji no 900 līdz 1000 pacientiem gadā. Ūdens procedūras bērniem sniedz prieku un atkarībā no programmas tām piemīt gan stimulējoša, gan atslābinoša, relaksējoša un tonizējoša iedarbība uz centrālo un veģetatīvo nervu sistēmu. Mēs varam palīdzēt šo vīziju īstenot, zvanot uz ziedojumu tālruņa numuru 90006681.

Nākotnes vīzija...



Akciju rīko laikraksts Neatkarīgā Rīta Avīze un Bērnu slimnīcas fonds, sadarbojoties ar Rimi, Radio Skonto un portālu mammam.lv/tetiem.lv.


Ziedojumu tālrunis: 90006681




 

Reklāma
Reklāma